Închide meniul
Foto

„Fericirea nu este despre a primi tot ce îţi doreşti”. Ce a făcut Anamaria Prodan după ce Laurenţiu Reghecampf a spus că divorţează de ea

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iunie 2021, 19:04

Laurenţiu Reghcampf şi Anamaria Prodan / Instagram

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, imaginea cu care au impresionat mii de fani

  • Laurenţiu Reghecampf a confirmat că va divorţa
  • Imaginea cu care Anamaria Prodan şi-a surprins fanii

Anamaria a negat cu vehemenţă că are dificultăţi în căsnicie mai ales că, pe 1 iunie, şi-a reînnoit jurămintele cu fostul tehnician de la FCSB. Cei doi sunt căsătoriţi de 13 ani!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a făcut Anamaria Prodan după ce Laurenţiu Reghecampf a spus că divorţează de ea

Pentru a demonstra că formează în continuare un cuplu cu Laurenţiu, Anamaria a postat o nouă imagine în care este alături de soţul ei. Mai mult, a chemat toţi copiii la Bucureşti. Nu a lipsit niciun component al familiei.

Fericirea nu este despre a primi tot ce îţi doreşti, este despre a te bucura de tot ceea ce ai„, a fost mesajul care a însoţit postarea care a stâns, imediat, mii de aprecieri.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Celebrul cuplu s-a căsătorit pe 14 iunie 2008, în Las Vegas. Anamaria a mai fost căsătorită, între 1998 şi 2007 cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Cu el are două fete, Rebecca şi Sarah, ambele prezente în fotografie.

Laurenţiu Reghecampf Junior e de părere că părinţii săi nu se vor despărţi, deşi tatăl său a confirmat divorţul. Băiatul mai susţine că relaţia dintre părinţii săi e una foarte bună.

Mama cu tata se iubesc foarte mult unul cu celălalt și se uită unul la celălalt ca la niște Dumnezei. Nu mai îmi bagați familia în subiectul acesta, vă rog și vă rog să credeți că familia mea este cea mai frumoasă familie din România. Cât sunt eu în viață, mama cu tata nu vor divorța. Tata nu a dat banii pentru femei niciodată, i-a dat pentru familie„, a declarat Laurențiu Jr pentru evz.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”