Închide meniul
Foto

Fiica Anamariei Prodan, apariție răvâșitoare în costum de baie, după ce a fost acuzată că are operații estetice: „Altceva…!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2022, 11:54

Fiica Anamariei Prodan, apariție răvâșitoare în costum de baie, după ce a fost acuzată că are operații estetice: „Altceva…!”

Fiica Anamariei Prodan, apariție răvâșitoare în costum de baie

Sarah Dumitrescu, la piscină / Instagram

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a avut o apariție răvâșitoare in costum de baie după ce a fost acuzată că are operații estetice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah s-a fotografiat în costum de baie la o piscină din Dubai, iar fanii s-au înghesuit să comenteze la postarea tinerei.

Fiica Anamariei Prodan, apariție răvâșitoare în costum de baie

„Altceva…!”, „Ce frumoasă ești!”, „Wooow Sarah!”, „Ce dulce”, „Frumoasă!”, au fost doar o parte din comentariile primite de Sarah, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sarah Dumitrescu Prodan (@sarahh)

Ce studii are Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan

Tânăra de 22 de ani calcă pe urmele tatălui ei, Tiberiu Dumitrescu, şi joacă baschet. Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.

Reclamă

Fiica cea mică a Anamariei Prodan învaţă la universitatea care a fost înfiinţată în urmă cu 121 de ani. Sarah se apropie de absolvire. A avut însă grave probleme de sănătate, motiv pentru care nu a putut juca baschet alături de coechipierele sale.

În luna septembrie, când era la lotul național, s-a accidentat din nou. A avut nevoie urgentă de o operaţie. Sarah Dumitrescu s-a operat la o clinică din Cluj-Napoca.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan: „Arăt perfect!”

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor. Sarah Dumitrescu are 22 de ani şi a făcut senzație la petrecerea dată de mama ei, care a împlinit 50 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Și Anamaria Prodan spunea, în trecut, că nu și-a făcut nicio operație estetică. Chiar s-a declarat împotriva acestor procedee de „întinerire”.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și