Închide meniul
Foto

Fiica Anamariei Prodan continuă să lupte pentru visul său! Sacrificiile uriașe pe care le face tânăra de 20 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2023, 19:44

Fiica Anamariei Prodan continuă să lupte pentru visul său! Sacrificiile uriașe pe care le face tânăra de 20 de ani

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan / Captură WowNews

Fiica Anamariei Prodan continuă să lupte pentru visul său. Sarah Dumitrescu (20 de ani) joacă baschet în SUA, iar anul trecut s-a accidentat grav la genunchi și a trecut prin clipe teribile. Acum, fiica cea mică a impresarei de fotbaliști se antrenează din greu și visează la ziua în care va intra din nou pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu câteva zile, Sarah Dumitrescu a mers la baza FCSB-ului pentru a se antrena în sala de forță. Decizia blondinei a surprins pe toată lumea, ținând cont că Anamaria Prodan a ajuns „la cuțite” cu Gigi Becali, patronul clubului din Berceni.

Fiica Anamariei Prodan continuă să lupte pentru visul său

Totuși, tânăra jucătoare de baschet încearcă să stea departe de certurile respective și își continuă procesul de recuperare, la București. Marți, Sarah Dumitrescu a postat pe contul său de Instagram mai multe videoclipuri, la story, în care arată cum se antrenează din greu la o sală de fizioterapie.

Sarah își dorește să își vindece cât mai repede genunchiul, iar pentru asta trage din greu la sala de forță, cu exerciții epuizante (VEZI GALERIA FOTO).Fiica Anamariei Prodan face sacrificii uriașe, cu un regim de antrenament „spartan”, astfel încât să revină în SUA și să își continue visul din lumea baschetului.

Ca și tatăl ei, Sarah Dumitrescu are cetățenie americană. Joacă baschet în SUA, la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.

Reclamă

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, din prima căsătorie, s-a apucat de baschet încă de când avea 10 ani. De la 12 ani s-a mutat singură, în încercarea de a-și îndeplini visul și a deveni jucătoare profesionistă.

Fiica Anamariei Prodan, surprinsă în „casa” dușmanului mamei sale!

Sarah s-a întors în România de Sărbători pentru a fi alături de mama sa. Tânăra de 20 de ani s-a relaxat, dar a continuat și procesul de recuperare. În urmă cu câteva zile, fiica impresarei de fotbaliști a postat o fotografie din sala de forță de la baza FCSB-ului, în timp ce se afla pe bicicletă.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah Dumitrescu a mers la sala din Berceni în timp ce jucătorii FCSB-ului se reuneau înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya.

Fiica Anamariei Prodan a decis să apeleze la facilitățile bazei lui Gigi Becali, în ciuda faptului că mama sa a „rupt” orice legătură cu omul de afaceri. Cei doi au colaborat ani la rând în lumea fotbalului, la transferuri, însă relația lor s-a destrămat după un schimb acid de replici.

„Anamaria știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar ea strică. Călca vreodată la mine la palat? Râdeam, glumeam. Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Nu am iubit-o. Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, dar nu orice femeie. Numai care mă împărtășesc cu ea în Hristos”, spunea Gigi Becali recent, despre Anamaria Prodan, potrivit sport.ro.

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbaţi după ultima apariţie

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a fost asaltată de bărbaţi după ultima apariţie. Fiica cea mică a vedetei calcă pe urmele mamei sale şi face senzaţie la fiecare apariţie în public.

Sarah a avut parte de o vacanţă de vis în Paris, iar imaginile postate au creat isterie printre fani. Tânăra blondină a fost luată cu asalt, mai ales de bărbaţi, pe reţelele de socializare. Imaginile au primit mii de apreciari, iar comentariile au fost copleşitoare.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a primit un potop de complimente din partea fanilor. Dacă foarte mulţi s-au rezumat în a-i trimite inimioare, alţii şi-au luat inima în dinţi şi au postat comentarii.

Te ador!„, „Super Regină” sau „Eşti superbă” au fost câteva dintre comentariile făcute de fani.

Reclamă

Fiica cea mică a Anamariei Prodan: „Arăt perfect!”

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor.

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Și Anamaria Prodan spunea, în trecut, că nu și-a făcut nicio operație estetică. Chiar s-a declarat împotriva acestor procedee de „întinerire”.

Recomandări
  • Fiica Anamariei Prodan continuă să lupte pentru visul său
  • Sacrificiile uriașe pe care le face

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și