Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, apariţie incredibilă pe străzile Parisului. „Tu chiar eşti frumoasă!”

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2023, 16:45

Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan

Fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a uluit fanii la sala de fitness

Sarah Dumitrescu are 23 de ani / Captură Kanal D

  • Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie
  • Are 22 de ani şi joacă baschet în Statele Unite

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie, a avut o apariţie incredibilă pe străzile Parisului. Tânăra a avut o costumaţie îndrăzneaţă, care nu a trecut neobservată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica agentului de jucători a apărut cu un body şi o pereche de pantaloni de plasă. Fanii ei au reacţionat imediat şi au postat comentarii spectaculoase.

Sarah Dumitrescu a avut o apariţie incredibilă pe străzile Parisului

Paris, Je t’aime (n.r. Paris, te iubesc)„, a fost mesajul care a însoţit fotografiile postate de Sarah. Imaginile postate de tânăra de 22 de ani nu au putut trece neobservate.

Reclamă

Ce au ăștia toți cu tine, că tu chiar ești frumoasă„, „Eşti cea mai sexy„, „Eşti superbă, şi mama ta la fel„, „M-aş însura şi muta la tine„, au fost numai câteva dintre comentariile primite de fiica cea mică a Anamariei Prodan.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Sarah Dumitrescu Prodan (@sarahh)

Sarah și-a petrecut Sărbătorile alături de mama ei. Se recuperează după o serie de grave probleme de sănătate. În luna septembrie, când era la lotul național, s-a accidentat din nou. A avut nevoie urgentă de o nouă operaţie, a treia! Intervenția chirurgicală, care a avut loc la o clinică din Cluj-Napoca, a fost reușită. Astfel, Sarah se pregătește pentru revenirea pe teren.

Sunt deja la a treia operație, mă simt foarte bine. Am fost operata în septembrie, acum doua luni. Prima a fost cea mai grea, dar Doamne Ajuta să nu mă accidentez iar. Mă simt foarte bine acum„, a declarat Sarah Dumitrescu, pentru kanald.ro, la petrecerea dată de Anamaria Prodan la împlinirea a 50 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo. Este fiica din prima căsnicie a Anamariei Prodan, cea cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan: „Arăt perfect!”

Fiica Anamariei Prodan a fost întrebată dacă a suferit operații estetice și a ținut să pună capăt tuturor speculațiilor.

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Și Anamaria Prodan spunea, în trecut, că nu și-a făcut nicio operație estetică. Chiar s-a declarat împotriva acestor procedee de „întinerire”.

„Ce ai învățat de la Anamaria Prodan?”. Răspunsul dat de Rebecca Dumitrescu

Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a agentului de jucători, a fost întrebată ce a învățat de la mama ei și a avut o reacție neașteptată. „Să nu ai nevoie de nimeni lângă tine„, a spus tânăra.

Rebecca, cea care în 2020 era cea mai tânără conducătoare a unui club din Liga 1, i-a făcut și mai multe urări Anamariei Prodan. Fosta patroană de la Hermannstadt a fost vizibil emoționată în timp ce a oferit interviul.

Reclamă

Rebecca Dumitrescu a recunoscut că seamănă mai mult cu tatăl său, fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu.

(Reporter: Ce îi urezi mamei tale?) Tot ce are și acum, pe noi. O viață lungă, să fie la fel de frumoasă mereu. Să fie iubită, sănătoasă și tot ce e frumos pe lumea asta. 100%, sunt foarte rușinoasă (n.r. dacă seamănă mai mult cu tatăl tău decât cu mama ta?).

(Ce ai învățat de la mama ta?) Foarte multe. Să fii independentă, să nu ai nevoie de nimeni lângă tine, să înveți. Să nu depinzi de nimeni, nu trebuie să lași pe nimeni să îți spună cum să te îmbraci, cum să fii, cum să vorbești, să faci ce vrei tu„, a spus Rebecca Dumitrescu într-un interviu pentru AntenaStars.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”