Închide meniul
Foto

Fiica Anamariei Prodan s-a despărțit de iubit chiar înainte de Sărbători! Anunțul făcut după ce a rămas singură

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2022, 14:23

Reclamă
Fiica Anamariei Prodan s-a despărțit de iubit chiar înainte de Sărbători! Anunțul făcut după ce a rămas singură

Rebecca Dumitrescu este fiica de 23 de ani a Anamariei Prodan

Rebecca Dumitrescu este fiica de 23 de ani a Anamariei Prodan / Instagram

Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan, s-a despărțit de iubit chiar înainte de Sărbători. Tânăra de 23 de ani (VEZI GALERIA FOTO) a rămas singură înainte de Crăciun, dar nu disperă. Rebecca spune că nu se grăbește să-și găsească jumătatea, iar când va sosi momentul, va ști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebecca a revenit în România de Sărbători, pentru a fi alături de mama și frații săi.

Fiica Anamariei Prodan s-a despărțit de iubit chiar înainte de Sărbători

Anamaria Prodan a împlinit în această lună 50 de ani, iar cele două fiice din prima căsătorie, Rebecca și Sarah Dumitrescu, și Bebeto, fiul din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, i-au fost alături.

Ulterior, familia Anamariei Prodan a plecat să sărbătorească Crăciunul în Dubai, unde locuiește și noul iubit al impresarei de fotbaliști.

Întrebată despre viața sa amoroasă, Rebecca Dumitrescu a declarat că nu vrea să forțeze lucrurile și își dorește să lase ca totul să vină de la sine.

Reclamă
Reclamă

“Nu cred că trebuie să fii în căutare de nimic, ce vine, vine”, a spus Rebecca Dumitrescu, citată de playsport.ro.

Anamaria Prodan a rupt tăcerea în legătură cu noul iubit

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă despre noul iubit. Chiar dacă nu i-a dezvăluit numele, vedeta a oferit detalii despre cel care i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf. Totuşi, acesta nu a participat la petrecerea grandioasă a agentului.

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu.

Reclamă

Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare.

Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a spus Prodan, citată de fanatik.ro.

Conform click.ro, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost răsfățată de ziua ei cu două telefoane de lux, gravate cu numele ei și bătute în diamante, în valoare de aproape 200.000 de dolari!

Imediat după petrecerea aniversară organizată la București, Anamaria Prodan a zburat în Dubai, împreună cu cei trei copii, ca să petreacă și alături de iubitul misterios.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat oficial luna trecută, după ce Judecătoria Buftea le-a admis cererea de divorț. Astfel, antrenorul se vede obligat să plătească lunar 1/6 din veniturile sale pentru pensia alimentară a lui Bebeto.

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, mărturii despre cele mai dificile momente

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a făcut mărturii despre cele mai grele momente. Sarah spune că de multe ori îi este greu în momentul în care toate televiziunile vin la Anamaria Prodan să îi ia interviuri. Sarah, ca şi sora sa mai mare, Rebecca, este o persoană mai discretă.

Totuşi, tânăra de 22 de ani (VEZI GALERIA FOTO) a precizat că mama sa a găsit un echilibru perfect între viaţa de vedetă şi cea de familie.

„Câteodată mi-e greu, pentru că toată atenţia asta, şi luminile, şi camerele o trag de lângă mine (n.r. – pe Anamaria Prodan). Dar mă bucur că avem viaţa pe care o avem. A încercat să ne dea cea mai frumoasă viaţă şi chiar asta a făcut. Îmi iubesc viaţa”, a declarat Sarah Dumitrescu.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 1 oct.

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03 1 oct.

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și