Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, cadou de 200.000 de dolari de la iubitul bogat! Vedeta e tratată ca o regină de bărbatul misterios

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2022, 15:50

Reclamă
Anamaria Prodan, cadou de 200.000 de dolari de la iubitul bogat! Vedeta e tratată ca o regină de bărbatul misterios

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în mașină / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a primit un cadou în valoare de 200.000 de dolari de la iubitul bogat din Dubai, cel care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf în viața impresarei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan e tratată ca o regină de iubitul misterios stabilit în Dubai. Vedeta nu vrea să-i dezvăluie identitatea, dar se bucură de dragostea sa în privat. A primit recent un cadou incredibil de la el.

Anamaria Prodan, cadou de 200.000 de dolari de la iubitul bogat

Conform click.ro, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost răsfățată de ziua ei cu două telefoane de lux, gravate cu numele ei și bătute în diamante, în valoare de aproape 200.000 de dolari!

Imediat după petrecerea aniversară organizată la București, Anamaria Prodan a zburat în Dubai, împreună cu cei trei copii, ca să petreacă și alături de iubitul misterios.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat oficial luna trecută, după ce Judecătoria Buftea le-a admis cererea de divorț. Astfel, antrenorul se vede obligat să plătească lunar 1/6 din veniturile sale pentru pensia alimentară a lui Bebeto.

Reclamă

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă despre noul iubit

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă despre noul iubit. Chiar dacă nu i-a dezvăluit numele, vedeta a oferit detalii despre cel care i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf. Totuşi, acesta nu a participat la petrecerea grandioasă a agentului.

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu.

Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a spus Prodan, citată de fanatik.ro.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Vai și amar!”

Vedeta de 49 de ani a rupt tăcerea despre subiectul respectiv și a aruncat noi „săgeți” către Laurențiu Reghecampf, care în prezent trăiește în Azerbaidjan alături de Corina Caciuc, cu care are un băiețel.

„Nu avem acces eu și copiii de doi ani la absolut nimic și nu am văzut nimic de acolo, dar nu este problemă! Îi urăm sănătate și să-i dea Dumnezeu timp să mănânce sănătos, căci noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ce ne dorim.

Probabil că, la final de proces, avocații mei vor mai avea ce să mai recupereze, dacă mai rămâne ceva nevândut. Dar, repet, când citesc aceste știri realizez frustrarea , cu «ferme mari», «cu milioane multe» …

Oamenii care nu au avut în viața asta aproape nimic și au nimerit într-o familie cu bani se prostesc peste noapte, se cred milionari și, când se întorc la locul lor, nu le mai rămâne decât să se laude și să spună minciuni gogonate!

Se poate merge la fermă. Este ceva de zâmbesc când citesc. M-am chinuit să-i fac un brand «Reghe», să vândă produse de carne! Vai și amar. Să-i dea Dumnezeu sănătate să facă ceva pe viitor, poate totuși fără minciună!”, a spus Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un copil, pe Bebeto. Impresara mai are două fete, din căsnicia cu Tibi Dumitrescu: pe Sarah și Rebecca.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și