Închide meniul
Foto

Fiica bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea e de o frumuseţe ieşită din comun. Are aproape aceeaşi vârstă cu iubita tatălui ei

Publicat: 25 iulie 2021, 9:03

Fiica lui Cristian Boureanu e de o frumuseţe ieşită din comun

Hepta Syndicate / HEPTA

Tânăra care a împlinit 20 de ani a trecut deja pe la medicul estetician. Studentă la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Ioana a suferit deja o operaţie de mărire a buzelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Cristian Boureanu e de o frumuseţe ieşită din comun

Ioana nu se sfieşte să posteze mai multe poze provocatoare pe reţelele sociale, după cum se poate observa în galeria foto. De altfel, adolescenta are cu numai patru ani mai puţin decât actuala iubită a tatălui ei.

Cristian Boureanu şi Laura Dincă formează un cuplu de câţiva ani şi se gândesc deja la nuntă. Pentru el ar fi cel de-al treilea mariaj. Între 2000 şi 2004 a fost împreună cu mama Ioanei, Irina, iar în perioada 2007-2017 a fost însurat cu Valentina Pelinel. De fiecare dată ar fi ales să divorţeze din cauza faptului că ar fi fost înşelat.

Reclamă

Despărţirea de Valentina Pelinel a lăsat urme adânci. Fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. Totuşi, în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Despre actuala relaţie pe care o are fostul soţ al Valentinei Pelinel a vorbit Monica Tatoiu, cea care îl ştie pe Boureanu încă de când era elev.

Reclamă

Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune.

Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream demult deja. Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp”, a declarat Monica Tatoiu pentru Antena Stars.

Reclamă
Reclamă