Închide meniul
Foto

Fiica cea mare a Anamariei Prodan, înconjurată de lux şi opulenţă. Apariţie de sute de mii de euro în zona de fiţe din Capitală

Reclamă

Publicat: 17 august 2023, 17:55

Fiica cea mare a Anamariei Prodan, înconjurată de lux şi opulenţă. Apariţie de sute de mii de euro în zona de fiţe din Capitală

Fiica cea mare a Anamariei Prodan, înconjurată de lux şi opulenţă

Rebecca Dumitrescu, alături de Anamaria Prodan şi Sarah Dumitrescu / Colaj Instagram

Fiica cea mare a Anamariei Prodan este înconjurată de lux şi opulenţă. Rebecca Dumitrescu a avut o apariţie de sute de mii de euro pe străzile din Bucureşti. Tânăra în vârstă de 24 de ani s-a făcut imediat remarcată într-o zonă de fiţe din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica pe care Anamaria Prodan o are din căsnicia cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu a fost surprinsă de paparazzi la o cafenea frecventată de copiii vedetelor din România. Sora lui Sarah Dumitrescu a coborât dintr-o limizină Maybach care costă aproximativ 150.000 de euro.

Fiica cea mare a Anamariei Prodan, înconjurată de lux şi opulenţă

Potrivit cancan.ro, Rebecca Dumitrescu a purtat accesorii în valoare de peste 50.000 de euro. A purtat o geantă Hermes Kelly care costă peste 30.000 de euro şi două brăţări Cartier extrem de scumpe. Este vorba despre modelele „Juste un Clou” (10.200 de euro) şi „Lov Bracelet” (7.000 de euro). Chiar şi ochelarii de soare purtaţi de ea costau aproximativ 400 de euro.

Rebecca a fost însoţită de o prietenă, care era la fel de „aranjată” ca şi fiica fostei soţii a lui Laurenţiu Reghecampf. Ambele au făcut senzaţie pe Dorobanţi.

Rebecca Dumitrescu a urmat studiile în afara ţării. A mers mai întâi în SUA, cu o bursă la Parson University din New York. A urmat apoi celebrul Institut Marangoni din Italia şi a aboslvit în 2021. A devenit atunci designer şi şi-a deschis un magazin de haine. De o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), Rebecca a şi cochetat cu moda şi a defilat la mai multe prezentări.

Reclamă

Anamaria Prodan a plătit sume importante de bani pe durata studiilor fiicei cei. 100.000 de euro au fost costurile de studii şi cazare în SUA. La Milano, chiria a costat în jur de 3.500 de euro, iar facultatea, 15.000 de euro.

Cel mai important lucru din lume este educația! Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea, să-i fac mândri de mine și să le mulțumesc pentru toată educația și eforturile pe care le-au făcut pentru mine”, a spus, în trecut, Rebecca Prodan pentru digisport.ro.

Rebecca Dumitrescu a făcut parte chiar şi din Consiliul Director al unui club de fotbal. Se întâmpla la Hermannstadt, unde a ajutat-o pe mama sa, care nu putea figura în acte cu această funcţie, pentru că era şi agent FIFA.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, dezvăluiri unice despre fiul lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan are două fete şi un băiat. Vedeta de 50 de ani susţine că Bebeto are datoria de a repara numele pe care îl poartă, şi de a-l duce mai departe, fiind convinsă însă că va face asta.

Bebeto este fiul de 14 ani pe care Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf îl au împreună. Acesta joacă alături de mama lui într-un film, fapt cu care impresara se mândreşte.

Bebeto urmează cursurile unei şcoli de fotbal din SUA, însă a fost chemat de urgenţă de mama sa în ţară, pentru a participa la filmările pentru „Complotul Bonelor”, un film regizat de Iura Luncaşu, în care Anamaria Prodan are rolul principal.

„Eu și copilul meu filmăm la cea mai frumoasă comedie românească alături de Cristi Iacob, Adrian Pescariu, Iura Luncașu și un grup de actori minunați. Sunt cea mai mândra mamă și cel mai mândru om, căci am crescut așa un copil și l-am educat să fie un viitor bărbat, familist și tată perfect.

Asta este ceea ce rămâne după noi. Copiii! De ei trebuie să avem grijă pe viața și să investim totul în ei. Bebeto este lipit de mine suntem o echipă pe viața minunată. Aproape perfectă. El trebuie să repare și să ducă cu cinste mai departe numele de Reghecampf. Și asta va face”, a declarat Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și