Închide meniul
Foto

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea radiază de fericire şi a întors toate privirile: „Sirenă!” Cum a fost surprinsă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 august 2023, 9:15

Reclamă
Fiica cea mare a lui Cristi Borcea radiază de fericire şi a întors toate privirile: „Sirenă!” Cum a fost surprinsă

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea este de o frumuseţe uimitoare

Cristi Borcea, intervievat de AntenaSport

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea radiază de fericire şi a întors toate privirile. Melissa Borcea a postat două imagini pe reţelele de socializare, iar fanii au reacţionat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea a avut parte de o vară perfectă. Melissa s-a relaxat la plaja, un loc ce o face să fie extrem de fericită.

Fiica cea mare a lui Cristi Borcea radiază de fericire şi a întors toate privirile

Melissa, care este de o frumuseţe ieşită de comun, a postat şi câteva imagini din locurile unde s-a relaxat. Ultimele două imagini i-au adus şi o serie de complimente. Mai mult, superba Melissa a fost comparată şi cu sirenă. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU FIICA LUI BORCEA ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă este fiica lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Melissa Borcea studiază în Miami

Melissa Borcea s-a întâlnit şi cu ceilalţi fraţi ai ei, stabiliţi în Miami. Este vorba de copiii pe care Borcea îi are cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican.

La petrecerea în care Melissa a sărbătorit împlinirea a 20 de ani a participat atât Claude Senhoreti, soţul Alinei Vidican, cât şi copiii acestuia din relaţiile anterioare. Relaţia dintre Melissa şi Alina Vidican este una extrem de strânsă, ţinând cont de fotografiile apărute pe reţelele sociale. Melissa a fost ţinută în braţe de Alina Vidican, iar în poză apare şi micuţa Gloria, fata pe care Vidican o are cu Cristi Borcea.

Reclamă

Fata e în America, acolo studiază. Nu avea cum să vină. O pupăm de la distanță, pe chat. O vom sărbători cu un tort, în lipsă„, spunea Mihaela Borcea chiar înainte de ziua de naştere a gemenilor ei.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și