Închide meniul

Fiica cea mare a lui Gigi Becali, Theodora, este în culmea fericirii. Vestea primită alături de soţul ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 10:45

Mihai Theodor Mincu a contestat în instanţă o amendă primită de la poliţie. Ginerele lui Gigi Becali a fost sancţionat cu o amendă de 1.305 lei şi i s-a suspendat, timp de 3 luni, dreptul de a conduce. Mihai Mincu a avut câştig de cauză, spre bucuria enormă a soţiei sale. Decizia a fost luat de Judecătoria Cornetu, în data de 25 martie. Aceasta poate fi atacată în termen de 30 de zile. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anulează procesul verbal seria xxxx/24.09.2020 emis de IPJ Ilfov cu privire la contravenția prevăzută de art 102 alin. 3lit. e) din OUG 195/2002 , a sancțiunii privind amenda în cuantum de 1.305 lei precum și sancțiunii complementare privind suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile. Menține celelalte dispoziții ale procesului verbal contestat.

Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare ce se va depune la sediul instanței Judecătoria Cornetu. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi,25.03.2021”, se arată în decizia instanței, potrivit celor de la Prosport

Theodor Mihai Mincu a mai avut probleme cu legea

Theodor Mincu a primit o amendă de 3.000 de lei după ce a evitat să se supună controlului vamal din Aeroportul Otopeni.

Mai exact, anul trecut, Theodor Mincu s-a înscris pe culoarul nimic de declarat, dar în urma controlului polițiștii au descoperit bunuri nedeclarate.

Reclamă

Conform Prosport, ginerele lui Gigi Becali ar fi încercat să îi inducă în eroare pe polițiști. Același lucru s-a petrecut și în fața judecătorilor, iatr Mincu a primit o amendă de 3.000 de lei.

A fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, reținându-se că, în incinta Aeroportului Henri Coandă, pe fluxul de intrare în țară, s-a înscris pe culoarul «nimic de declarat», iar în urma controlului vamal s-au găsit bunuri nedeclarate.

A încercat să inducă în eroare instanța de judecată prin furnizarea unor fotografii din partea opusă a culoarului, care să înfățișeze acea bandă roșie susținută de stâlpi și să pară că accesul pe culoarul «bunuri de declarat» era inaccesibil”, se arăta în motivarea instanței, după ce Mihai Theodor Mincu a pierdut procesul. Theodor Mincu a decis să conteste amenda.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și