Închide meniul
Foto

Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei. Cât de frumoasă este Melissa Borcea

Reclamă

Publicat: 17 martie 2024, 12:36

Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei. Cât de frumoasă este Melissa Borcea

Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei

Melissa Borcea este fiica pe care Cristi Borcea o are cu Mihaela Borcea / Colaj Instagram/Hepta

Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea a avut o apariţie pe plajă alături de mama ei. Melissa Borcea a fost vizitată la Miami de Mihaela Borcea, dar şi de fratele Patrick Borcea. Cu toţii s-au fotografiat la malul mării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa s-a stabilit în Statele Unite şi trăieşte „visul american”. Îi are alături şi pe fraţii „vitregi”, George Alexandru şi Gloria, din căsnicia lui Cristi Borcea cu Alina Vidican. Melissa studiază la Facultatea de Arhitectură şi îşi face mândri părinţii.

Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei

Mihaela Borcea nu se mai ocupă de hotelul din Olimp al fostului patron al lui Dinamo. Aflată în vacanţă, ea a postat mai multe imagini cu Melissa şi Patrick. S-au bucurat de vremea bună pe plaja Hollywood.

A fost un moment special în familie, iar prima mare iubire a lui Cristi Borcea a ţinut să îl marcheze cum se cuvine. „La mulţi ani, Patrick!„, a fost mesajul Mihaelei pentru fiul său, pe reţelele sociale, în ziua în care irlandezii îl sărbătoresc pe Sfântul Patrick.

Melissa Borcea, Patrick Borcea şi Mihaela Borcea
Melissa Borcea, Patrick Borcea şi Mihaela Borcea

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Înaintea căsniciei cu Valentina Pelinel, omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă

Răsfăţ total pentru fiica cea mare a lui Cristi Borcea

Melissa Borcea s-a stabilit în Statele Unite, iar tatăl ei în face toate poftele la 20 de ani. Locuieşte într-o casă de 3 milioane de euro şi conduce o maşină de fițe (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Chiar fostul patron al lui Dinamo a anunţat în ce lux trăieşte Melissa, fiica pe care o are din căsnicia cu Mihaela Borcea. Milionarul român este extrem de mândru de cea care este studentă la o facultate din Statele Unite.

Melissa Borcea ar locui chiar alături de cea de-a doua soţie a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, şi de fraţii ei vitregi. Este vorba despre George Alexandru şi Gloria. „Leonidas” a dezvăluit că toate bunurile pe care le avea în Statele Unite au ajuns pe numele copiilor.

Reclamă 4 / 0/3

Mihaela are casă, are toate cele pe care le-am făcut. I-am lăsat foarte multe și Mihaelei. Dar Alina casa… este pe numele copiilor. Eu asigur toate condițiile, absolut tot. Cu Valentina am separare de bunuri. Și tot ce am luat copiilor, apartamente unde au chirii, sunt pe numele copiilor. Doar pe numele copiilor.

Știi de ce? În momentul în care dai femeilor, eu având mai multe și mai mulți copii… după un timp, ele cred că li se cuvine. Nu sunt mulțumite să spună: ‘Doamne ajută, ce ne-a dat, ce condiţii și cum ne-a ținut’. Nu! Mai bine nu. Mai bine copiilor! Eu am vorbit cu Valentina și mi-a spus că pe ea nu o interesează. Am luptat amândoi, am trecut prin momente grele, a fost lângă mine în momente grele și am făcut separare de bunuri la început.

Melissa învaţă la facultate în America. Valentina a plecat cu Milan şi a stat la Melissa acasă. Copiii dorm împreună, se iubesc mult. Eu aveam un penthouse pe malul oceanului şi casa care le-am făcut-o cadou copiilor. Valorează în jur de 3 milioane de euro. În ea stau şi acum„, a declarat Cristi Borcea la podcastul „Tare de Tot”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și