Închide meniul
Foto

Răsfăţ total pentru fiica cea mare a lui Cristi Borcea. Casă de 3 milioane de euro şi maşină de fițe: „Asigur toate condiţiile!”

Publicat: 26 ianuarie 2024, 8:56

Reclamă
Răsfăţ total pentru fiica cea mare a lui Cristi Borcea. Casă de 3 milioane de euro şi maşină de fițe: „Asigur toate condiţiile!”

Răsfăţ total pentru fiica cea mare a lui Cristi Borcea

Melissa Borcea, alături de bolidul primit cadou / Instagram

Este răsfăţ total pentru fiica cea mare a lui Cristi Borcea. Melissa Borcea s-a stabilit în Statele Unite, iar tatăl ei în face toate poftele la 20 de ani. Locuieşte într-o casă de 3 milioane de euro şi conduce o maşină de fițe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar fostul patron al lui Dinamo a anunţat în ce lux trăieşte Melissa, fiica pe care o are din căsnicia cu Mihaela Borcea. Milionarul român este extrem de mândru de cea care este studentă la o facultate din Statele Unite şi urmează să devină arhitect.

Răsfăţ total pentru fiica cea mare a lui Cristi Borcea. Melissa Borcea locuieşte într-o casă de 3 milioane de euro

Melissa Borcea ar locui alături de cea de-a doua soţie a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, şi de fraţii ei vitregi. Este vorba despre George Alexandru şi Gloria. „Leonidas” a dezvăluit că toate bunurile pe care le avea în Statele Unite au ajuns pe numele copiilor.

Mihaela are casă, are toate cele pe care le-am făcut. I-am lăsat foarte multe și Mihaelei. Dar Alina casa… este pe numele copiilor. Eu asigur toate condițiile, absolut tot. Cu Valentina am separare de bunuri. Și tot ce am luat copiilor, apartamente unde au chirii, sunt pe numele copiilor. Doar pe numele copiilor.

Știi de ce? În momentul în care dai femeilor, eu având mai multe și mai mulți copii… după un timp, ele cred că li se cuvine. Nu sunt mulțumite să spună: ‘Doamne ajută, ce ne-a dat, ce condiţii și cum ne-a ținut’. Nu! Mai bine nu. Mai bine copiilor! Eu am vorbit cu Valentina și mi-a spus că pe ea nu o interesează. Am luptat amândoi, am trecut prin momente grele, a fost lângă mine în momente grele și am făcut separare de bunuri la început.

Reclamă

Melissa învaţă la facultate în America. Valentina a plecat cu Milan şi a stat la Melissa acasă. Copiii dorm împreună, se iubesc mult. Eu aveam un penthouse pe malul oceanului şi casa care le-am făcut-o cadou copiilor. Valorează în jur de 3 milioane de euro. În ea stau şi acum„, a declarat Cristi Borcea la podcastul „Tare de Tot”.

Cadou spectaculos primit de Melissa Borcea

„Febleţea” lui Cristi Borcea a primit un cadou de senzaţie anul trecut. Este vorba de un bolid de lux. A şi făcut o fotografie lângă maşina ei de zeci de mii de euro şi a postat un mesaj prin care a ţinut să anunţe că este extrem de fericită: „Iubirea mea„.

Spre deosebire de ceilalţi copii ai Mihaelei Borcea, care au ales să îşi urmeze studiile în România, Melissa a decis să trăiască „visul american”.

Reclamă 4 / 0/3

Fata studiază în America. E la arhitectură, momentan. Dacă și-ar schimba opțiunea, vom vedea. E foarte grea meseria. Doar băieții sunt implicați.

(Reporter: Au de gând să vă facă soacră mare?) Nu cred, încă. Toți suntem concentrați pe muncă, băieții sunt și ei cu studiile. Fiecare cu iubita lui. Le cunosc prietenele. Cel mic și prietena stau cu mine. Și ea e fata mea. Mai am încă două fete, sunt fericită„, a declarat Mihaela Borcea pentru cancan.ro.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Trei dintre aceştia îi are cu actuala soţie, Valentina Pelinel. Este vorba despre Milan şi gemenele Indira şi Rania.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și