Închide meniul
Foto

Fiica de 20 de ani a lui Ilie Năstase, apariţie de senzaţie la Paris! Cum s-a mândrit Alessia cu „Nasty”

Publicat: 28 mai 2024, 19:20

Reclamă
Fiica de 20 de ani a lui Ilie Năstase, apariţie de senzaţie la Paris! Cum s-a mândrit Alessia cu „Nasty”

Fiica de 20 de ani a lui Ilie Năstase, apariţie de senzaţie la Paris

Alessia Năstase şi Ilie Năstase / Colaj Instagram/Profimediaimages

Fiica de 20 de ani a lui Ilie Năstase, Alessia Năstase, a avut o apariţie de senzaţie la Paris. Tânăra pe care fostul mare jucător de tenis o are din căsnicia cu Amalia Năstase a postat imagini memorabile pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessia studiază, în domeniul artei, în capitala Franţei. A plecat cu o bursă la Paris şi şi-a încântat părinţii. Acum, ea tocmai s-a afişat la Roland Garros 2024. A urmărit din tribună meciul câştigat de Casper Ruud cu Felipe Meligeni Alves, scor 6-3, 6-4, 6-3.

Fiica de 20 de ani a lui Ilie Năstase, apariţie de senzaţie la Paris

Alessia, care este de o frumuseţe răvăşitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), nu a ratat momentul de a se fotografia lângă panoul cu foştii campioni de pe zgura pariziană. S-a mândrit astfel cu „Nasty”, cel care a fost campion în turneul de simplu din 1973. Cu trei ani înainte reuşea să pună mâna pe trofeu şi în competiţia de dublu.

La vârsta de 18 ani, Alessia a surprins pe toată lumea când şi-a făcut un tatuaj care îl reprezintă pe tatăl ei. Alessia a creat singură desenul pe baza căruia a fost realizat tatuajul. Ilie Năstase apare cu o rachetă de tenis în mâna dreaptă şi o umbrelă în mâna stângă.

Mama Alessiei, Amalia, a făcut public atunci tatuajul pe reţelele sociale. Tânăra este pasionată de pictură încă din copilărie. Ilie Năstase s-a declarat mândru de fiica sa. „N-are nevoie de mine”, a spus acesta.

Reclamă
Reclamă 4

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Ilie Năstase vrea un copil şi cu Ioana Năstase: „Noi încercăm, ea vrea neapărat!”

La 77 de ani, Ilie Năstase a anunţat că încearcă să aibă un copil şi cu cea de-a cincea lui soţie. Fostul lider ATP și Ioana Năstase sunt căsătoriți din 2019, iar relația lor a trecut prin multe momente tumultoase. Cea de-a cincea soţie a lui Ilie a anunţat de mai multe ori că va divorţa, dar de fiecare dată a fost convinsă să renunţe la idee. Acum, cei doi au planuri mari.

Ioana este cu 29 de ani mai tânără decât „Nasty”. Fostul jucător de tenis a spus despre actuala lui soţie că este „cea mai frumoasă femeie din România”.

Reclamă

”(Care este cea mai frumoasă femeie pe care ai văzut-o vreodată?) Hai să îţi spun ceva, toate femeile sunt frumoase, dar cea mai, cea mai frumoasă este ultima. Vorbesc serios! Nu ai cum să-ți explic ție sau altcuiva frumusețea unei femei la 20 și ceva de ani. Dar acum, ultima e ultima, cu aia ești…

Acum noi încercăm să avem şi un copil. (Tu cu Ioana?) Da… și e persoana care e cu mine acum. Deci când eram cu Dominique, era Dominique, când eram cu… Așa e. Și nu trebuie să se supere nimeni, nici prima, nici a doua, nici…

Că ultima, cu cine trăiești astăzi, cu cine te duci la restaurant, cu cine pleci în vacanță, cu cine dormi în pat, cu cine împarți ziua, și săptămâna, şi anul, aia e. Eu așa simt și așa cred.

Ea vrea neapărat (n.r. un copil). Ea vrea o fetiţă neapărat. Că a avut băiat şi vrea o fetiţă. Dar nu ştim, vedem cum evoluează şi dacă găsim… să vedem cum putem face să avem o fetiţă. Ea a foarte mândră de băiatul ei”, a declarat Ilie Năstase în podcastul lui Mihai Morar.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și