Închide meniul
Foto

Fiica lui Cristi Borcea a eclipsat-o pe femeia cu „corp perfect”. Cine e diva lângă care fiica milionarului român a strălucit

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2023, 17:09

Reclamă
Fiica lui Cristi Borcea a eclipsat-o pe femeia cu „corp perfect”. Cine e diva lângă care fiica milionarului român a strălucit

Melissa Borcea a eclipsat-o pe femeia cu corp perfect

Colaj Instagram

Fiica lui Cristi Borcea a eclipsat-o pe femeia cu „corp perfect”. Fiica cea mare a omului de afaceri a avut o apariţie fabuloasă lângă una dintre cele mai cunoscute antrenoare de fitness din SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa Borcea, fiica cea mare a lui Cristi Borcea, a avut o apariţie elegantă şi rafinată alături de Camila Tunoni, o cunoscută antrenoare de fitness din SUA.

Fiica lui Cristi Borcea a eclipsat-o pe femeia cu „corp perfect”

Melissa a atras toate privirile cu rochia sa elegantă, dar şi prin prestanţa pe care au avut-o. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă este fiica lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Melissa Borcea studiază în Miami

Melissa Borcea s-a întâlnit şi cu ceilalţi fraţi ai ei, stabiliţi în Miami. Este vorba de copiii pe care Borcea îi are cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican.

La petrecerea în care Melissa a sărbătorit împlinirea a 20 de ani a participat atât Claude Senhoreti, soţul Alinei Vidican, cât şi copiii acestuia din relaţiile anterioare. Relaţia dintre Melissa şi Alina Vidican este una extrem de strânsă, ţinând cont de fotografiile apărute pe reţelele sociale. Melissa a fost ţinută în braţe de Alina Vidican, iar în poză apare şi micuţa Gloria, fata pe care Vidican o are cu Cristi Borcea.

Reclamă

Fata e în America, acolo studiază. Nu avea cum să vină. O pupăm de la distanță, pe chat. O vom sărbători cu un tort, în lipsă„, spunea Mihaela Borcea chiar înainte de ziua de naştere a gemenilor ei.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Mihaela Borcea, dezvăluiri fără precedent despre baiatul său cel mic

Angelo Borcea nu a putut fi alături de sora lui geamănă în ziua în care a împlinit 20 de ani. A avut-o lângă el pe mama lui, dar şi pe frumoasa lui iubită. Cristi Borcea l-a sărbătorit în avans.

Petrecem în Grecia cu băiatul. Fata e în America, acolo studiază. Nu avea cum să vină. O pupăm de la distanță, pe chat. O vom sărbători cu un tort, în lipsă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și