Închide meniul
Foto

Fiica lui Ilie Dumitrescu a petrecut până în zori alături de tatăl ei! Mayra a atras toate privirile

Publicat: 27 august 2023, 16:34

Reclamă
Fiica lui Ilie Dumitrescu a petrecut până în zori alături de tatăl ei! Mayra a atras toate privirile

Fiica lui Ilie Dumitrescu a petrecut până în zori alături de tatăl ei

Ilie Dumitrescu şi fiica lui, Mayra/ Instagram

Fiica lui Ilie Dumitrescu a petrecut până în zori alături de tatăl ei. Mayra a atras toate privirile la un festival de la malul mării, acolo unde a fost însoţită de fostul internaţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mayra Daria are 18 ani şi este unica fiică a lui Ilie Dumitrescu, din mariajul fostului internaţional cu Letiţia Badea, cea de-a doua soţie. Fostul atacant al Generaţiei de Aur mai are alţi trei băieţi, Dani, Sică şi Toto.

Fiica lui Ilie Dumitrescu a petrecut până în zori alături de tatăl ei

Mayra a mers la un festival de la malul mării, care se desfăşoară în acest week-end. Tânăra de 18 ani a postat un filmuleţ pe Instagram în care apare alături de tatăl ei, Ilie Dumitrescu.

Mayra era în culmea fericirii, şi dansa pe ritmurile melodiei „Let’s Get Loud”. Şi Ilie Dumitrescu apare foarte zâmbitor, alături de fiica sa, de 18 ani. (Vezi imaginile în galeria foto de la finalul articolului).

De asemenea, la festivalul de la mare, Ilie Dumitrescu a mai fost surprins şi alături de alţi doi foşti jucători ai naţionalei României. Este vorba de Bogdan Stelea şi Marius Niculae.

Reclamă

Mayra a absolvit liceul în această vară şi a împlinit 18 ani. Aceasta îi calcă pe urme mamei sale, Letiţia Badea, şi este de o frumuseţe ieşită din comun.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit, într-un interviu acordat în trecut, că Mayra este slăbiciunea lui, şi o va susţine pe aceasta în tot ceea ce îşi va propune.

O susțin. Pe ea o iubesc cel mai mult, clar. Este foarte implicată în ceea ce face. Este profesionistă.

Reclamă 4 / 0/3

Cumva are ceva de la mine în zona asta de profesionalism. Îi place să câștige, să iasă lucrurile așa cum își dorește. A vrut în zona asta”, a declarat Ilie Dumitrescu, într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp pentru unica.ro.

Cât de implicat este Ilie Dumitrescu în viaţa copiilor săi

Cât de implicat este Ilie Dumitrescu în viaţa copiilor săi. Fostul atacant al Generaţiei de Aur are trei băieţi şi o fată din cele două căsnicii pe care le-a avut. Din mariajul cu Nela îi are pe Dani şi pe Sică, iar cu a doua soţie, Letiţia Badea, îi are pe Toto şi pe Mayra.

Unica fiică a fostului mare fotbalist tocmai a împlinit 18 ani şi şi-a făcut tatăl mândru după ce a absolvit Şcoala Cambridge din Bucureşti şi a fost admisă la Facultate. „Este slăbiciunea mea și este protejată de toți bărbații din familie„, a recunoscut „Mister”.

„Te iubesc cel mai mult„, i-a scris Ilie Dumitrescu. „O mândrie de fată„, „Feliticări, frumuseţe„, „Uimitoare„, „Mica prinţesă a absolivit„, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a mai primit Mayra.

Ilie Dumitrescu a oferit un interviu în care a vorbit despre implicarea pe care o are în viaţa copiilor săi şi a recunoscut să evită să le ofere prea multe saturi. Nu îşi doreşte să le influenţeze drumul pe care aceştia îl aleg în viaţă.

„Nu știu dacă excelez la sfaturi, dar sunt alături de ei în orice moment. Îi susțin în orice lucru în care sunt implicați. Sunt alături de ei. Eu sunt mai deschis cu ei. Pentru mine e mai importantă personalitatea lor. Eu dacă le transmit un mesaj n-aș vrea să-i influențez în niciun fel. Vreau să dezvolt personalitatea lor, vreau ca ei să se impună, să fie lideri, să facă performanță„, a declarat Ilie Dumitrescu pentru unica.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare Vezi toate știrile
Citește și