Închide meniul
Foto

Fiica lui Ion Ţiriac, apariţie spectaculoasă într-o rochie mulată. Şi-a dat fanii peste cap: „Deosebit de frumoasă!”

Publicat: 18 iulie 2023, 19:16

Reclamă
Fiica lui Ion Ţiriac, apariţie spectaculoasă într-o rochie mulată. Şi-a dat fanii peste cap: „Deosebit de frumoasă!”

Fiica lui Ion Ţiriac, apariţie spectaculoasă într-o rochie mulată

Ioana Natalia Ţiriac este unica fiică a miliardarului Ion Ţiriac / Colaj Hepta/Instagram

Fiica lui Ion Ţiriac a avut o apariţie spectaculoasă, într-o rochie mulată. Ioana Natalia Ţiriac şi-a dat fanii peste cap cu o fotografie postată pe reţelele sociale. A primit imediat zeci de comentarii de felicitare şi a fost comparată cu Meghan Fox.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 25 de ani, Ioana este stabilită în Statele Unite. A absolvit Facultatea de Economie din Miami şi a decis să îşi trăiască, în continuare, „visul american”. Locuieşte în apartamentul de două milioane de euro primit de la tatăl ei.

Fiica lui Ion Ţiriac, apariţie spectaculoasă într-o rochie mulată

Ioana Ţiriac este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Cea care va moşteni un imperiu financiar uriaş tocmai a postat o imagine pe contul ei de Instagram, acolo unde are aproape 30.000 de urmăritori.

View this post on Instagram


A post shared by @ioana_tiriac

Reclamă

Eşti deosebit de frumoasă„, „Meghan Fox?„, „Frumos„, „Frumuseţe şi stil„, „Superbă!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Peste 1.000 de persoane i-au apreciat fotografia, prima postată după o lungă perioadă. Printre aceştia fratele ei, Ion Alexandru Ţiriac şi mama ei, Sophie Ayad.

Zilele trecute, marea iubire a lui Ion Ţiriac a ţinut să o laude pe frumoasa ei fiică.

Reclamă 4 / 0/3

Până la lună şi stele şi înapoi. Cea mai frumoasă fată din lume, pe dinăuntru şi pe dinafară”, a fost mesajul scris de Sophie Ayad.

Ioana Natalia a studiat jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad, mama ei și marea iubire a lui Țiriac. Femeia cu origini egiptene i-a mai dăruit un copil fostului jucător de tenis, pe Karim. Miliardarul român mai are un copil, pe Ion Alexandru Ţiriac.

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost 9 ani într-o relaţie și au rămas în relații foarte bune. Femeia care este cu 28 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Ce a putut face Ion Ţiriac cu sute de milioane de euro

Ion Alexandru Ţiriac a dezvăluit că Fundaţia Ţiriac a donat în ultimele trei decenii sute de milioane de euro. Sumele impresionante au mers către cămine de copii, azile de bătrâni sau grădiniţe şi spitale.

Fundaţia Ţiriac donează anual, de peste 20 de ani, sume colosale către căminele de copii, azile de bătrâni, ajutoare pentru sportive, şcoli, grădiniţe, spitale, plantat milioane de copaci, biserici, maşini, avioane, campusuri sportive şi evenimente neaşteptate de dure (inundaţii, focare, cutremure etc).

Din 1990, sute de milioane şi, faptul că nu am făcut public, a fost alegerea noastră. Nu vă voi spune cât şi ce vom mai face, însă cel puţin 25 % din profitul nostru, după ce plătim toate taxele, merge către caritate sau ajutoare şi aşa va fi cât trăieşte Fundaţia.

Avem o echipă de peste 30 de oameni, care asta face de dimineaţa până seara. Şi să vă spun ceva: este cea mai mare realizare a noastră”, a spus Ţiriac Jr, citat de zf.ro.

Reclamă

Ion Ţiriac este cel mai bogat român. Are, potrivit Forbes, o avere estimată la 2.1 miliarde de dolari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și