Închide meniul
Foto

Fiica lui Ion Țiriac, criticată în public: „Pentru asta trebuie să trăiești!” Replica tinerei de 25 de ani

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2022, 9:45

Colaj cu Ioana și Ion Țiriac

Ce studii are Ioan Ţiriac

Colaj cu Ioana și Ion Țiriac / Instagram

  • Fiica lui Ion Țiriac, pusă la colț în public

Fiica de 25 de ani a lui Ion Țiriac, Ioana Natalia, a fost criticată în public pentru ideile promovate în mediul online. Tânăra de o frumusețe răpitoare a fost contrazisă de unul dintre urmăritorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Țiriac se află într-o vacanță de vis în Egipt, de unde își încântă fanii cu postări care adună sute de aprecieri. Tânăra a transmis și un mesaj puternic. Ea consideră că nu este relevant ca oamenii să-și ocupe timpul gândindu-se la viitor sau la trecut. Ioana trăiește doar în prezent!”

Fiica lui Ion Țiriac, criticată în public

„Punctul de putere este trăiești întotdeauna în prezent! Niciodată nu trăi în trecut sau în viitor!”, a scris Ioana, la ultima postare de pe Instagram.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by @ioana_tiriac

Unul dintre urmăritorii Ioanei nu a fost de acord cu ideea propusă de fiica miliardarului Țiriac. I-a dat replica tinerei 25 de ani.

Reclamă

„Trebuie să trăiești în prezent, să înveți din trecut și să te gândești la viitor!”, a scris un fan al Ioanei Țiriac.

Fata celebrului afacerist nu a fost de acord. I-a răspuns public fanului care a contrazis-o, lucru pe care nu-l face prea des cu urmăritorii săi.

„Aici greșești! Nu trebuie să te gândești la viitor, trebuie să trăiești în prezent și atât!„, a menționat Ioana Țiriac.

Reclamă 4 / 0/3
Sursa: Instagram Ioana Țiriac

Ce pasiune costisitoare are fiica lui Ion Țiriac

Ca și tatăl ei, Ioana Natalia este fascinată de mașinile scumpe și de viteză. Prin urmare, nu a putut sta departe de Marele Premiu de Formula 1 din Miami. Românca a fost prezentă încă de la sesiunea de calificări.

Ioana Țiriac a postat imagini, pe contul ei de Instagram, dintr-o zonă selectă, acolo unde biletele sunt extrem de „piperate”. A stat aproape de pistă și a urmărit cum Charles Leclerc a făcut show și și-a asigurat plecare din pole-position.

Și Ion Țiriac este un fan împătimit al Formulei 1 și chiar și-a dorit să construiască un circuit în România. S-ar fi întâlnit cu Bernie Ecclestone, fostul șef al „Marelui Circ” și a căutat soluții pentru a-și vedea visul împlinit. Cheltuielile s-ar fi ridicat la aproape un miliard de euro, astfel că proiectul este momentan lăsat în stand-by.

Mama Ioanei Țiriac este din Egipt

Ion Ţiriac a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu jurnalista de origine egipteană, Sophie Ayad. Cei doi au avut o relaţie de 9 ani şi au împreună doi copii: pe Karim şi pe Ioana.

Cei doi s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost împreună 9 ani și au rămas în relații foarte bune. Ea arată și acum foarte bine, deşi are peste 50 de ani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest
Extra • 18 mart., 12:31
FOTO
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest: „Nu este macabru ce spun!” Marele regret al vieţii: „Ce-am făcut în viaţa asta?”
Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane
Diverse • 14 mart., 18:59
FOTO
Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac pleacă în Noua Zeelandă: „Fac o treabă nepopulară!”
Cu ce se ocupă în Dubai unica fiică a lui Ion Ţiriac!
Diverse • 13 mart., 10:54
FOTO
Cu ce se ocupă în Dubai unica fiică a lui Ion Ţiriac! Apariţie de senzaţie a Ioanei Ţiriac în „raiul miliardarilor”
Momente cumplite prin care trece marea iubire a lui Ion Țiriac
Diverse • 23 feb., 8:58
FOTO
Momente cumplite prin care trece marea iubire a lui Ion Țiriac. Sophie s-a prăbușit emoțional: „Îmi e atât de dor de tine!”
Se ştie care este secretul frumuseţii marii iubiri a lui Ion Ţiriac
Diverse • 9 feb., 9:03
FOTO
Care este secretul frumuseţii marii iubiri a lui Ion Ţiriac. Ce face pentru a se menţine în formă, la 54 de ani: „Urăsc dieta!”