Închide meniul
Foto

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare după ce s-a întors în Statele Unite: „Superbă!”. Ioana Natalia este de o frumuseţe ieşită din comun!

Antena Sport Publicat: 20 septembrie 2022, 19:05

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie încântătoare

Ioana Țiriac este unica fiică a lui Ion Țiriac/ Colaj Instagram/Profimediaimages

  • Ioana Ţiriac, fiica lui Ion Ţiriac, este de o frumuseţe ieşită din comun
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, Ioana Natalia, a avut o apariţie răvăşitoare după ce s-a întors în Statele Unite. Tânăra de 25 de ani şi-a încântat fanii de pe reţelele sociale. Ea este moştenitoarea unui imperiu financiar care depăşeşte un miliard de dolari!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Ţiriac a absolvit în această vară Universitatea din Miami, dar continuă să trăiască „visul american”. Fiica fostului mare jucător de tenis s-a relaxat în România şi acum e din nou în SUA. Se bucură de viaţa de lux şi de apartamentul fabulos primit de la tatăl ei. Locuinţa aflată chiar pe malul Oceanului Atlantic l-a costat pe omul de afaceri român două milioane de euro şi se află într-un complex rezidenţial.

Unica fiică a lui Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare după ce s-a întors în Statele Unite

Ioana tocmai a postat, pe contul ei de Instagram, prima imagine pe care a făcut-o după ce a revenit în Miami. Aceasta s-a viralizat imediat şi a fost extrem de apreciată. Tânăra este de o frumuseţe ieşită din comun (vezi GALERIA FOTO de mai jos).

Reclamă

„Superbă!”, „Deosebit de frumoasă”, „Numărul 1” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ioana Ţiriac. Fotografia a fost apreciată şi de mama ei, Sophie Ayad.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by @ioana_tiriac

Ion Ţiriac a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu jurnalista de origine egipteană, Sophie Ayad. Cei doi au avut o relaţie de 9 ani şi au împreună doi copii: pe Karim şi pe Ioana.

Cei doi s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost împreună 9 ani și au rămas în relații foarte bune. Ea arată și acum foarte bine, deşi are peste 50 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Ce pasiune costisitoare are fiica lui Ion Țiriac

Ca și tatăl ei, Ioana Natalia este fascinată de mașinile scumpe și de viteză. Prin urmare, nu a putut sta departe de Marele Premiu de Formula 1 din Miami. Românca a fost prezentă încă de la sesiunea de calificări.

Ioana Țiriac a postat imagini, pe contul ei de Instagram, dintr-o zonă selectă, acolo unde biletele sunt extrem de „piperate”. A stat aproape de pistă și a urmărit cum Charles Leclerc a făcut show și și-a asigurat plecare din pole-position.

Și Ion Țiriac este un fan împătimit al Formulei 1 și chiar și-a dorit să construiască un circuit în România. S-ar fi întâlnit cu Bernie Ecclestone, fostul șef al „Marelui Circ” și a căutat soluții pentru a-și vedea visul împlinit. Cheltuielile s-ar fi ridicat la aproape un miliard de euro, astfel că proiectul este momentan lăsat în stand-by.

Ion Ţiriac are o avere uriaşă. Este estimată de Forbes la 1.4 miliarde de dolari.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 28 mart., 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare