Închide meniul
Foto

Fiica lui Ion Țiriac s-a săturat de declarațiile de dragoste primite! Decizia luată de Ioana Natalia

De Antena Sport
Publicat: 1 februarie 2023, 18:07

Fiica lui Ion Țiriac s-a săturat de declarațiile de dragoste primite în mediul online. Ioana Natalia are 25 de ani și este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO). De-a lungul timpului, superba brunetă și-a înnebunit urmăritorii de pe contul de Instagram cu fotografiile postate.

Reclamă
Ioana Țiriac, pe plajă

Ioana Țiriac este fiica miliardarului Ion Țiriac

Unica fiică a miliardarului Ion Țiriac este obișnuită să primească sute de comentarii la pozele publicate pe rețelele sociale, în care fanii săi admiră frumusețea sa răpitoare.

Reclamă

Fiica lui Ion Țiriac s-a săturat de declarațiile de dragoste primite!

Lucrurile s-au schimbat însă radical în ultimele zilei. Ioana Țiriac pare că s-a săturat să vadă de fiecare dată comentariile în care diverși bărbați îi spun că este „superbă”, „regină” sau chiar își declară dragostea în fața ei.

Reclamă

Astfel, fiica lui Ion Țiriac a oprit funcția de comentarii de pe profilul său de Instagram. La ultima fotografie postată, urmăritorii tinerei de 25 de ani nu îi mai pot scrie mesaje care să fie afișate public. Acum, fanii Ioanei pot doar să îi dea „like” sau să distribuie fotografia către alți utilizatori.

Ioana Țiriac, în timp ce face un selfie
Ioana Țiriac are peste 27.000 de urmăritori pe Instagram

Rămâne de văzut dacă decizia Ioanei Țiriac este definitivă sau doar vrea o „pauză” de la „valul” de comentarii de la fiecare poză.

Recent, Ioana chiar și-a închis contul de Instagram. Pauza respectivă a durat însă numai câteva zile.

Ioana Natalia continuă să facă furori pe Instagram. Superba brunetă a adunat peste 1.500 de aprecieri la ultima fotografie postată. Românca a făcut un selfie pe canapea, iar în descrierea pozei a folosit un emoji sub formă de palmier.

Fiica lui Ion Țiriac a ajuns la 27.500 de urmăritori pe contul de Instagram, unde a publicat peste 90 de fotografii.

Ioana Țiriac are aceeași pasiune ca tatăl său, Ion Țiriac

Fiica fostului mare jucător de tenis este încântată de colecția spectaculoasă deținută de tatăl său, cel care a fost, o lungă perioadă de timp, cel mai bogat român.

Ioana Natalia a fost cucerită de un bolid de lux deținut de tatăl ei. Este vorba de un Ferrari 812 Superfast, al cărui preț depășește 300.000 de euro. Mașina de senzație are un motor V12, de 800 de cai putere, și ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 2.9 secunde. A fost cel mai puternic și rapid model de serie din istoria Ferrari.

Ioana Țiriac a redistribuit, pe Insta Story, o imagine cu bolidul spectaculos deținut de tatăl ei. Postarea inițială a fost apreciată și de fratele ei, Ion Ion Țiriac.

De altfel, fiica fostului jucător de tenis a și primit cadou, din partea familiei, o mașină de colecție. De Crăciun, Ioana a aflat de la fratele ei că a primit o „bijuterie” de cinci stele. Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Ioana Ţiriac şi-a făcut, anul trecut, tatăl mândru după ce a absolvit şi studiile superioare. Ioana Ţiriac a terminat cu brio Facultatea de Economie din Miami. Mama sa, considerată marea iubire a lui Ion Ţiriac, este de profesie jurnalistă.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea