Închide meniul
Foto

Fiica lui Ion Țiriac s-a săturat de declarațiile de dragoste primite! Decizia luată de Ioana Natalia

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2023, 18:07

Ioana Țiriac, pe plajă

Ioana Țiriac este fiica miliardarului Ion Țiriac

Fiica lui Ion Țiriac s-a săturat de declarațiile de dragoste primite în mediul online. Ioana Natalia are 25 de ani și este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO). De-a lungul timpului, superba brunetă și-a înnebunit urmăritorii de pe contul de Instagram cu fotografiile postate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unica fiică a miliardarului Ion Țiriac este obișnuită să primească sute de comentarii la pozele publicate pe rețelele sociale, în care fanii săi admiră frumusețea sa răpitoare.

Fiica lui Ion Țiriac s-a săturat de declarațiile de dragoste primite!

Lucrurile s-au schimbat însă radical în ultimele zilei. Ioana Țiriac pare că s-a săturat să vadă de fiecare dată comentariile în care diverși bărbați îi spun că este „superbă”, „regină” sau chiar își declară dragostea în fața ei.

Reclamă

Astfel, fiica lui Ion Țiriac a oprit funcția de comentarii de pe profilul său de Instagram. La ultima fotografie postată, urmăritorii tinerei de 25 de ani nu îi mai pot scrie mesaje care să fie afișate public. Acum, fanii Ioanei pot doar să îi dea „like” sau să distribuie fotografia către alți utilizatori.

Ioana Țiriac, în timp ce face un selfie
Ioana Țiriac are peste 27.000 de urmăritori pe Instagram

Rămâne de văzut dacă decizia Ioanei Țiriac este definitivă sau doar vrea o „pauză” de la „valul” de comentarii de la fiecare poză.

Reclamă

Recent, Ioana chiar și-a închis contul de Instagram. Pauza respectivă a durat însă numai câteva zile.

Ioana Natalia continuă să facă furori pe Instagram. Superba brunetă a adunat peste 1.500 de aprecieri la ultima fotografie postată. Românca a făcut un selfie pe canapea, iar în descrierea pozei a folosit un emoji sub formă de palmier.

Fiica lui Ion Țiriac a ajuns la 27.500 de urmăritori pe contul de Instagram, unde a publicat peste 90 de fotografii.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Țiriac are aceeași pasiune ca tatăl său, Ion Țiriac

Fiica fostului mare jucător de tenis este încântată de colecția spectaculoasă deținută de tatăl său, cel care a fost, o lungă perioadă de timp, cel mai bogat român.

Ioana Natalia a fost cucerită de un bolid de lux deținut de tatăl ei. Este vorba de un Ferrari 812 Superfast, al cărui preț depășește 300.000 de euro. Mașina de senzație are un motor V12, de 800 de cai putere, și ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 2.9 secunde. A fost cel mai puternic și rapid model de serie din istoria Ferrari.

Ioana Țiriac a redistribuit, pe Insta Story, o imagine cu bolidul spectaculos deținut de tatăl ei. Postarea inițială a fost apreciată și de fratele ei, Ion Ion Țiriac.

De altfel, fiica fostului jucător de tenis a și primit cadou, din partea familiei, o mașină de colecție. De Crăciun, Ioana a aflat de la fratele ei că a primit o „bijuterie” de cinci stele. Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Ioana Ţiriac şi-a făcut, anul trecut, tatăl mândru după ce a absolvit şi studiile superioare. Ioana Ţiriac a terminat cu brio Facultatea de Economie din Miami. Mama sa, considerată marea iubire a lui Ion Ţiriac, este de profesie jurnalistă.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu
Liga 1 • 18 mart., 23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest
Extra • 18 mart., 12:31
FOTO
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest: „Nu este macabru ce spun!” Marele regret al vieţii: „Ce-am făcut în viaţa asta?”
La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac
Diverse • 17 mart., 9:07
FOTO
La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac: „Am dat totul”. Cele două miliarde de dolari nu sunt la copiii omului de afaceri
Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui
Diverse • 15 mart., 11:36
FOTO
„Eu oameni săraci încă nu am văzut” Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui: „Nu e macabru!”
Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane
Diverse • 14 mart., 18:59
FOTO
Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac pleacă în Noua Zeelandă: „Fac o treabă nepopulară!”