Închide meniul
Foto

Fiica lui Ion Țiriac se bronzează și în ziua de Crăciun! Ioana este de o frumusețe incredibilă: „Dumnezeu îți cunoaște inima!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2022, 15:39

Fiica lui Ion Țiriac se bronzează și în ziua de Crăciun! Ioana este de o frumusețe incredibilă: „Dumnezeu îți cunoaște inima!”

Fiica lui Ion Țiriac se bronzează și în ziua de Crăciun

Ioana Țiriac, la plajă / Instagram

Fiica lui Ion Țiriac se bronzează și în ziua de Crăciun! Ioana a postat pe Instagram câteva fotografii din locul unde se relaxează de Sărbători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Țiriac are 25 de ani și este de o frumusețe incredibilă. Ea nu a renunțat la bronz nici în ziua de Crăciun. Tânăra a postat două fotografii de pe o plajă din Dubai.

Fiica lui Ion Țiriac se bronzează și în ziua de Crăciun

Alături de fotografii, Ioana a avut și un mesaj pentru cei aproape 28.000 de oameni care o urmăresc pe Instagram.

„Totul se completează. Nu contează cum arată lucrurile acum. Oamenii buni aduc lucruri mai bune și oamenii răi aduc lucruri rele. Atâta timp cât lumea încă se întoarce, ceea ce se întâmplă în cele din urmă va veni. Omul vede acum, dar Dumnezeu cunoaște viitorul. Omul judecă ceea ce arăți, Dumnezeu îți cunoaște inima”, a scris Ioana Țiriac, pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by @ioana_tiriac

Reclamă

Ioana Țiriac are aceeași pasiune ca tatăl său

Fiica fostului mare jucător de tenis, care a împlinit 25 de ani în luna iulie, este încântată de colecția spectaculoasă deținută de tatăl său, cel care a fost, o lungă perioadă de timp, cel mai bogat român.

Ioana Natalia a fost cucerită de un bolid de lux deținut de tatăl ei. Este vorba de un Ferrari 812 Superfast, al cărui preț depășește 300.000 de euro. Mașina de senzație are un motor V12, de 800 de cai putere, și ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 2.9 secunde. A fost cel mai puternic și rapid model de serie din istoria Ferrari.

Ioana Țiriac a redistribuit, pe Insta Story, o imagine cu bolidul spectaculos deținut de tatăl ei. Postarea inițială a fost apreciată și de fratele ei, Ion Ion Țiriac.

Reclamă 4 / 0/3

De altfel, fiica fostului jucător de tenis a și primit cadou, din partea familiei, o mașină de colecție. De Crăciun, Ioana a aflat de la fratele ei că a primit o „bijuterie” de cinci stele. Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Ioana Țiriac a primit un cadou de 350.000 de euro

Unica fiică pe care o are Ion Țiriac a primit un cadou spectaculos de Crăciun, anul trecut.Tânăra se bucură de un bolid care costă o avere. Anunțul a fost făcut, în luna decembrie, de fratele ei, Ion Alexandru Țiriac.

Ioana a primit un mesaj special pe rețelele sociale. I s-a transmis că, în momentul în care se va întoarce din Statele Unite, va intra în posesia unei „bijuterii” pe patru roți, care are 730 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde.

Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro, potrivit autoblog.md. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

„Crăciun fericit, draguța mea„, a fost mesajul pe care i l-a transmis Alexandru Țiriac surorii lui. Acesta i-a făcut și o imagine din salonul auto și a atașat un emoticon care afișa un cadou.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și