Închide meniul
Foto

Fina Anamariei Prodan i-a înnebunit pe arabi. Cum a fost surprinsă la plajă. „Naşa mea a mai bună decât a ta!”

Reclamă

Publicat: 21 august 2021, 19:36

Fina Anamariei Prodan i-a înnebunit pe arabi. Cum a fost surprinsă la plajă. „Naşa mea a mai bună decât a ta!”

Lena Enache

Instagram

Fina Anamariei Prodan i-a înnebunit pe arabi. Cum a fost surprinsă la plajă. „Naşa mea a mai bună decât a ta!”

„Timp petrecut alături de cea mai inteligentă şi mai puternică femeie (…) Naşa mea e mai bună decât a ta”, a scris Lena Enache pe contul de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În imagine apare şi Gabriel Enache, fostul jucător al lui FCSB, care este reprezentat de Anamaria Prodan.

captură Instagram

Lena Enache i-a făcut concurenţă naşei sale la plajă în Dubai, de unde a postat poze pentru fanii de pe reţelele sociale.

View this post on Instagram


A post shared by Lena (@lena.enache)

Reclamă

Soţia lui Enache impresionează cu silueta sa, dar şi cu tatuajele, o pasiune pe care o împărtăşeşte cu fostul campion al României. (Vezi imagini în Galeria Foto)

Anamaria Prodan, departe de familie

Anamaria Prodan trece prin momente dificile în acest an. Agentul de jucători s-a mutat în Dubai pentru a fi cât mai departe de scandalul de divorţ în care este implicată alături de Laurenţiu Reghecampf.

Vedeta nu are nici măcar copiii alături. Sarah este în Statele Unite, iar Laurenţiu Reghecampf Jr. va locui alături de tatăl lui la Craiova. Nici Rebecca Dumitrescu nu este în Dubai.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan este convinsă însă că mariajul ei cu Laurenţiu Reghecampf nu se va încheia. „Te iubesc. (…) Am nevoie de tine să mă încălzeşti în aceste nopţi de singurătate„, este unul dintre mesajele transmise.

Cu peste 700.000 de urmăritori pe contul de Instagram, Anamaria Prodan a făcut public şi un filmuleţ. Acesta a adunat, în numai două ore, aproape 30.000 de vizualizări.

Anamaria Prodan, un nou mesaj legat de Laurenţiu Reghecampf

În ciuda scandalului de divorţ, Anamaria Prodan îi transmis în mod constant mesaje de iubire lui Laurenţiu Reghecampf.

Reghecampf e soţul perfect şi tatăl perfect. Nu a trădat niciodată familia şi copiii. Este un exemplu demn de urmat. Asta spune toţi despre „soarele” nostru. Aşa e soţul meu în realitate. După fiecare antrenament, îmi trimite mesaj.

Nu trimite către Becali sau către dame de prin oraş. Nu stă în restaurante să bea până leşină, cum văd că se insinuează. Munceşte şi vine acasă, face avere pentru familia noastră, cumpără case copiilor, banii din conturi îi cheltuie numai pentru noi, familia lui”, a scris Prodan, pe contul personal de Instagram.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și