Închide meniul
Foto

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, îndrăgostit nebunește de iubita lui celebră: „Frumoasa mea!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2023, 19:16

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, îndrăgostit nebunește de iubita lui celebră: „Frumoasa mea!”

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, îndrăgostit nebunește de Asiana Peng

Luca Reghecampf, alături de Asiana Peng / Colaj Instagram

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca Reghecampf, este îndrăgostit nebunește. Tânărul de 22 de ani este din anul 2021 într-o relație cu fosta gimnastă, Asiana Peng. De atunci sunt de nedespărțit și își transmit zeci de mesaje de dragoste și pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asiana tocmai a postat o imagine pe contul ei de Instagram, acolo unde are aproape 60.000 de urmăritori. Reacția lui Luca nu a întârziat să apară.

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, îndrăgostit nebunește de Asiana Peng

Frumoasa mea„, i-a comentat Luca, la scurt timp după ce fotografia a apărut pe Instagram. Asiana i-a răspuns cu trei emoji care înfățișau inimi.

Mesajul primit de Asiana Peng de la Luca Reghecampf

Peste 1.500 de oameni au apreciat imaginea Asianei Peng. Printre ei și antrenorul lui Neftchi Baku, Laurențiu Reghecampf.

Luca Reghecampf este fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, din căsnicia cu Maria Pfeiffer. Tânărul a locuit în Germania cu mama sa, Mariana Pfeiffer, dar s-a întors în România în momentul în care tatăl său semnase un contract cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Asiana Peng a făcut parte din lotul olimpic al României şi are 50 de medalii în palmares. Un scandal cu antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang au împiedicat-o pe Asiana Peng să ajungă la Jocurile Olimpice.

Laurenţiu Reghecampf are trei copii, toţi băieţi. Din prima căsnicie îl are pe Luca Reghecampf, iar cu Anamaria Prodan îl are pe Bebeto (n.r. Laurenţiu Reghecampf Jr). Anul trecut s-a născut şi copilul pe care îl are cu Corina Caciuc, Liam Reghecampf.

Luca Reghecampf, dezvăluiri uluitoare după ce a fost acuzat de trădare

Anamaria Prodan l-a arătat cu degetul pe Luca în momentul în care a aflat că fiul ei „vitreg” face afaceri cu Corina Caciuc, femeia cu care este acum într-o relație Laurențiu Reghecampf. Luca a recunoscut că a devenit asociat în firmă, dar a negat că s-a întâmplat aşa ceva în 2020, cum a spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

O firmă are multe obiective, dar pentru mine este un topic personal. Ce fac în firma asta, nu vreau să declar. Eu fac business, pur și simplu. Suntem patru și fiecare dintre noi aduce ceva la firma asta. Fiecare se implică. Da, și Asiana Peng este asociată„, a declarat Luca Reghecampf în luna noiembrie.

Asta e ultima pe care puteam să o văd. Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit”, răbufnise, iniţial, Anamaria Prodan.

Tânărul s-a tot afișat alături de tatăl său. A evitat să răspundă la atacurile care au venit la adresa lui, dar i-a transmis totuşi un mesaj Anamariei Prodan.

Doamna Anamaria are respectul meu, o respect ca o femeie. Nu pot în momentul de acum să vorbesc despre Corina sau să declar în topicul ăsta ceva. Eu pur și simplu nu doresc să ajung o vedetă în România sau persoană publică.

Reghecampf… există tatăl și e persoana mea. Suntem două persoane diferite. Eu am dreptul să am un pic de viață privată. Nu îmi doresc să fiu persoană publică„, a mai spus fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie.

Recomandări
  • Luca Reghecampf este fiul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf
  • Se iubeşte cu fosta gimnastă Asiana Peng

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și