Închide meniul

Fiul lui Ilie Dumitrescu a dat cărțile pe față, la un an după ce a fost prins drogat la volan: „Toți am făcut greșeli!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2022, 17:53

Fiul lui Ilie Dumitrescu a dat cărțile pe față, la un an după ce a fost prins drogat la volan: „Toți am făcut greșeli!

Fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto, despre momentul când a fost prins drogat la volan

Ilie Dumitrescu, alături de fiul său, Toto / Mediafax

Fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto, a vorbit despre momentul în care a fost prins drogat la volan, în urmă cu un an. Acesta a recunoscut că se simțea mai presus decât legea, însă se simte un om schimbat, care a învățat din greșelile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2021, Toto a fost surprins conducând sub influența substanțelor interzise, iar în urma testării tănărul a fost depistat pozitiv cu cocaină și THC 5. În urma actului de imprudență, actorul a fost condamnat, în decembrie 2021, la 8 luni de închisoare cu suspendare.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto, despre momentul când a fost prins drogat la volan

Toto Dumitrescu susține că a învățat din greșelile trecutului și a trecut peste trauma incidentului. Sfaturile primite de la tatăl său l-au ajutat să se repună pe picioare.

„M-am crezut, de multe ori, mai presus decât legea, poate am crezut că eu sunt excepția de la regulă. Am crezut în vanitatea mea și nu este așa. Cu toții am făcut greșeli și cel mai important este să înveți din ele, să te facă mai puternic și să fi fost cu un folos. De fapt, cred că tot ce ți se întâmplă, ți se întâmplă cu un motiv.

Sfaturile pe care le-am primit de la el, totdeauna mi-au depășit așteptările. Au fost într-o zonă obiectivă și într-o zonă studiată. De multe ori, chair dacă nu avea cunoștiințe în domeniu, înainte să îmi dea un sfat, s-a documentat”, a spus Toto Dumitrescu, conform antenastars.ro. 

Reclamă

Toto Dumitrescu are 25 de ani.

Toto Dumitrescu: ”Tata nu m-a încurajat niciodată să joc fotbal!”

Fiul lui Ilie Dumitrescu a vorbit deschis despre relația pe care o avea cu tatăl său. Deși acesta a fost unul dintre cei mai mari jucători ai României, niciunul dintre cei trei fii ai săi nu i-a călcat pe urme.

Toto Dumitrescu susține că Ilie Dumitrescu nu l-a încurajat niciodată să meargă la fotbal. ”Mister” îi spunea mereu să învețe. Dumitrescu jr. a fost coleg de școală cu băiatul lui Gică Hagi, Ianis. Cei doi jucau fotbal în curtea școlii: ”Ianis era cel mai bun, eu eram praf!

Reclamă 4 / 0/3

De obicei, părinții dau copiii la sport! Eu am avut un exemplu în casă, dar nu m-a încurajat niciodată să joc fotbal. Mi-a zis să învăț, să îmi văd de școală. El susține că fotbalul și performanța necesită sacrificii. Nu prea am fost pe stadion. Am făcut înot și baschet. Sică s-a dus el către fotbal. Eu nu am simțit o conexiune specială.

Și acum simt presiunea numelui de Dumitrescu. La înot eram bun. La școală, mă băgau și pe mine la fotbal. Eu am fost în școală cu Ianis Hagi, era cel mai bun din curtea școlii, la propriu. Era Ianis și restul lumii. La mine era cap de linie. Eu îi spuneam tatălui că joc și eu bine, dar eu eram praf. Nu m-a încurajat niciodată să fac fotbal”, a dezvăluit Toto Dumitrescu la AS.ro LIVE.

Ilie Dumitrescu, genial când l-a văzut pe Toto Dumitrescu la fotbal

Chiar dacă nu l-a încurajat niciodată să meargă la fotbal, Ilie Dumitrescu l-a dus o dată pe fiul său cel mic la Sportul Studențesc. În momentul în care l-a văzut pe teren, fostul internațional a avut o replică genială. ”Mai bine te faci copil de mingi”, i-a transmis ”Mister”.

M-a dat o dată la Sportul Studențesc, dar a văzut că nu sunt ce trebuie și mi-a zis: ”Băi, băiete, poți să te faci copil de mingi! :)” Nu mi-a povestit foarte multe din cariera lui. Știu că a lipsit la finala Ligii Campionilor, dar am aflat eu după, nu că mi-a povestit el.

Nu povestește, nu se laudă cu cariera lui. Este un om modest, un om muncitor. Eu sunt convins că el are un regret mare, și-l poartă cu el și acum. Dar nu am discutat niciodată cu el despre asta”, a mai spus Toto Dumitrescu la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și