Închide meniul

Fiul lui Ion Ţiriac, mesaj emoţionant în ultima zi din an. „E dificil, am pierdut membri ai familiei şi prieteni”. Drama prin care a trecut în 2021

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2021, 13:39

Reclamă
Fiul lui Ion Ţiriac, mesaj emoţionant în ultima zi din an. „E dificil, am pierdut membri ai familiei şi prieteni. Drama prin care a trecut în 2021

Ion Alexandru Ţiriac este fiul fostului mare jucător de tenis

Colaj Profimediaimages / Instagram

Bărbatul în vârstă de 45 de ani nu a oferit detalii, dar a ţinut să asigure că se bucură de fiecare zi ca şi cum ar fi ultima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clipe grele pentru fiul lui Ion Ţiriac: „Îmi vor lipsi crunt”

2021 a fost un an dificil, în care am pierdut câţiva membri ai familiei şi prieteni. Îmi vor lipsi crunt. Am învăţat, încă o dată, să nu iau nimic de-a gata şi să trăiesc la maximum fiecare moment. Aşa cum se spune: ‘nu ai nicio garanţie pentru mâine, iar ziua de ieri deja a trecut’, tot ce avem este această clipă şi trebuie să scoatem maximum din ea! Linişte să aveţi„, a scris Ion Alexandru Ţiriac pe contul său de Instagram.

Ion Alexandru Ţiriac
Ion Alexandru Ţiriac, dezvăluiri teribile la final de an

Imagine rară cu nepoţii lui Ion Ţiriac

Ion Ţiriac are cu ce se mândri. Deşi este unul dintre cei mai bogaţi români, averea nepreţuită a magnatului o reprezintă copiii, dar şi cei doi nepoţi.

Aceştia, ca şi bunicul lor, sunt pasionaţi de sport. Alexandru Țiriac şi Bicholas Noah, cei doi copii ai lui Ion Alexandru Ţiriac şi Ilenei Lazariuc, care au divorţat în mare secret în 2017, practică înotul şi fotbalul.

Alexandru Ţiriac s-a născut în 2008, la Paris, în timp ce Nicholas Noah s-a născut în 2009. Cei doi seamănă foarte mult cu celebrul lor bunic. Imaginea postată de Ţiriac Jr. pe reţelele de socializare, cu cei doi fii ai săi, a devenit virală.

Reclamă

Vă pot arăta lumea, dar voi dați sens vieții mele”, a fost mesajul care a însoţit fotografia.

View this post on Instagram


A post shared by Ion Alex (@alexandrutiriac)

Reclamă 4 / 0/3

Ce avere are Ion Ţiriac la final de 2021

Daniel Dines rămâne pe primul loc în topul celor mai bogaţi români. Conform celor de la Forbes, acesta are o avere estimată la 5,5 miliarde de dolari (22,2 miliarde de lei).

Pe locul 2 în topul celor mai bogaţi români se află fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, cu o avere estimată 1,9 miliarde de dolari (8,9 miliarde de lei). Ion Ţiriac, fostul mare jucător de tenis român, se află pe locul 3 cu o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari (7,2 miliarde de lei), conform celor de la Forbes.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și