Închide meniul
Foto

Fiul lui Ion Țiriac surprinde: „Arăt ca o maimuță nenorocită!”. A lansat o provocare pentru sora lui, Ioana Natalia: „Încă o avem?”

De Antena Sport
Publicat: 16 martie 2023, 17:29

Fiul lui Ion Țiriac surprinde cu ultima apariție. Alexandru Ion Țiriac a postat pe rețelele sociale un videoclip de la sala de fitness, unde muncește din greu pentru a fi într-o formă fizică de invidiat. Bărbatul de 45 de ani, care recent a avut o escapadă în Munții Himalaya, a fost filmat de antrenorul său în timp ce se forța în poziția „plank”. Imaginile respective l-au amuzat teribil pe Ion Ion Țiriac.

Reclamă
Fiul lui Ion Țiriac surprinde: „Arăt ca o maimuță nenorocită!”. A lansat o provocare pentru sora lui, Ioana Natalia: „Încă o avem?”

Alexandru Ion Țiriac, provocare pentru sora sa, Ioana Natalia

Alexandru Ion Țiriac, provocare pentru sora sa, Ioana Natalia / Colaj Instagram

Fiul miliardarului român a avut o reacție spumoasă, în momentul în care a distribuit videoclipul de la sală pe contul său de Instagram.

Reclamă

Fiul lui Ion Țiriac surprinde: „Arăt ca o maimuță nenorocită!”

„Arăt ca o maimuță nenorocită!”, i-a transmis Ion Ion Țiriac instructorului său, pe Instagram.

Reclamă

Fiul lui Ion Țiriac a avut un mesaj special și pentru sora sa, Ioana Natalia. Acesta i-a lansat o provocare superbei brunete în vârstă de 25 de ani (VEZI GALERIA FOTO).

Fiul lui Țiriac i-a amintit Ioanei de un pariu mai vechi, legat de exercițiul respectiv de la sala de forță. Cine va rezista cel mai mult în poziția plank, cu mâinile pe un suport, va câștiga!

„Surioară, încă avem acea provocare de 5 minute?”, a întrebat-o Ion Ion Țiriac pe sora sa.

Alexandru Ion Țiriac este fiul miliardarului român Ion Țiriac / Instagram

Fiul lui Ion Țiriac și iubita lui nu s-au mai ascuns

Fiul lui Ion Țiriac și iubita lui, Sorana Cîrstea, nu s-au mai ascuns! Chiar dacă relația lor nu este încă oficializată, cei doi au făcut poze în același loc, unul în care chiar nu poți ajunge prea ușor.

Ion Ion și Sorana au postat pe Insta Story o imagine cu Muntele Everest, surprinsă din fix același loc. Asta în contextul în care fiul magnatului român anunțase că visul lui ar fi să ajungă pe ”acoperișul lumii”.

”Un copil foarte mic și un munte foarte mare”, a scris Sorana Cîrstea. ”Câteodată, un vis din copilărie are legătură cu destinația”, a scris și Ion Ion Țiriac.

Ion Țiriac a refuzat un miliardar celebru al planetei

Ion Țiriac a refuzat un miliardar celebru al planetei. Afaceristul român a fost abordat de Novak Djokovic, care a vurt să cumpere licența turneului de la Belgrad. Dar Țiriac nu a vrut nici în ruptul capului să audă de tranzacție.

Djokovic a dezvăluit că a purtat negocieri cu Ion Țiriac, dar nu a reușit să-l înduplece pe miliardarul român.

„În primul rând, trebuie să spun că licența nu este a noastră. Am închiriat-o de la proprietarul ei, Ion Țiriac, iar acum o vrea înapoi. Am dorit să cumpărăm licența, să găzduim turneul din Serbia pentru mulți ani de acum încolo, pentru că am avut succes, mulți oameni în tribune, ATP ne-a dat note excelente pentru toate eforturile, dar nu avem prea multe de făcut atunci când proprietarul nu vrea să vândă licența. Trebuie să respectăm asta”, a declarat Novak Djokovic, conform Tennis Masters.

Ion Țiriac a motivat decizia de a-l refuza pe Novak Djokovic prin faptul că planuiește să readucă turneul din Belgrad în România.

„Eu încerc să ajung la un turneu 500 ATP, având în vedere că turneul de la Belgrad ar trebui să se întoarcă în România în 2024. Mai mult de atât, fiind proprietarul unei jumătăţi a turneului din Elveţia, de la Geneva, oarecum sunt de acord cu ATP că dacă le dau două turnee de 250 pot obţine unul de 500. Nu am încă două de 250, am unul şi jumătate, încerc să fac rost şi de jumătatea cealaltă”, a spus Ion Țiriac.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea