Închide meniul

Fiul unui milionar celebru din România care a fost umilit acum o săptămână în fața întregii țări, gest neașteptat. Băiatul „Marelui Sultan” i-a uimit pe toți

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 septembrie 2021, 15:53 / Actualizat: 4 septembrie 2021, 18:36

Fiul unui milionar celebru din România care a fost umilit acum o săptămână în fața întregii țări, gest neașteptat. Băiatul „Marelui Sultan i-a uimit pe toți

Marius Șumudică Jr

Instagram Marius Șumudică

În cele din urmă, Marius Șumudică a plecat de la CFR Cluj, însă nu a trecut supărarea. Fiul său, Marius Șumudică Jr, e conștient că tatăl său trece prin momente grele și nu vrea să facă nimic care să îl supere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Marius Șumudică Jr. e atent și la banii pe care îi cheltuie. Acesta a fost surprins de cei de la spynews.ro la o sesiune de cumpărături.

Fiul lui Marius Șumudică a cumpărat un simplu tricou, de la un la un magazin de unde oricine își permite să facă cumpărături, deși provine dintr-o familie de milionari.  Asta după ce a dat o tură și prin magazinele de fițe, însă nimic nu i-a făcut cu ochiul care să merite o investiție mai mare.

Gigi Becali râde cu lacrimi de Marius Şumudică

Gigi Becali s-a distrat pe seama situaţiei umilitoare prin care trece Marius Şumudică. Neluţu Varga l-a dat afară de la CFR Cluj şi a pus oamenii de ordine să nu îl lase să intre pe stadion.

„E de râsul plânsul ceea ce i s-a întâmplat marelului sultan. Cum, mă, tu marele sultan al Turciei nu poți să mai intri la antrenament? Chiar îmi vine să râd și vă asigur încă o dată că nu îmi pare rău deloc de el.

Reclamă

Păi de ce să îmi pară rău? A, dacă erai om și nu te apucai să ironizezi și să începi să te cerți cu toată lumea, că tu ești mare sultan, atunci poate că vă spuneam că îmi pare rău. Dar, așa nu îmi pare tată rău de el. Nu e frumos să dai într-un om căzut, dar acum cu Marius Șumudică chiar că nu pot să tac. Eu sper că și-a învățat lecția și de acum îi va aprecia pe prietenii lui adevărați, deoarece bunul Dumnezeu le așează pe toate.

Ce înseamnă să te tot apuci tu să te dai mare și tare și să te iei de unul și de altul prin presă și pe la conferințe? Nu știai ce ai pățit și prin Turcia, după ce te-a luat gura pe dinainte? Acum taci și trage ponoasele. Bine că nu ai pățit mai rău pe la porți. Noi trebuie să ne vedem de echipa noastră, dar imi vine să râd de ceea ce i s-a întâmplat lui Șumudică la CFR”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și