Închide meniul

„Fizic este ciuruit!”. Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu, la un an şi jumătate după ce ar fi omorât un tânăr de 24 de ani într-un accident rutier. Unde este acum fiul lui Gino Iorgulescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2022, 17:09 / Actualizat: 10 ianuarie 2022, 18:11

„Fizic este ciuruit!. Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu, la un an şi jumătate după ce ar fi omorât un tânăr de 24 de ani într-un accident rutier. Unde este acum fiul lui Gino Iorgulescu

Observator.tv

Mario Iorgulescu a scăpat de mandatul de arestare

Mario Iorgulescu ar fi condus atunci autoturismul cu 162 de kilometri pe oră, într-o zonă în care limita legală era de 50 de kilometri pe oră. Copilul lui Gino Iorgulescu ar fi avut o alcoolemie în sânge de 1.96 g/l, potrivit procurorilor. Acum se află internat într-o clinică din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii despre stare în care se află Mario Iorgulescu

Potrivit fanatik.ro, Mario Iorgulescu a fost internat, iniţial, într-un institut de reabilitare psihiatrică. De la finalul lunii octombrie a fost mutat într-o altă clinică şi urmează un tratament strict. Nu este niciodată lăsat singur de familie. Mama şi fratele lui Gino Iorgulescu, Vicenziu, stau foarte des în apropierea lui.

Fizic este ciuruit, iar cu psihicul este la pământ. A spus că decât să stea așa în Italia, ca la un fel de închisoare, ar prefera să vină în țară să-și asume verdictul justiției”, a povestit un apropiat al familiei pentru sursa citată.

Pe numele lui Mario Iorgulescu există un mandat european de arestare, dar acesta nu a fost pus în aplicare. Soţia tânărului ucis de fiul şefului LPF şi-a pierdut răbdarea şi a oferit declaraţii tulburătoare.

În primul rând, îmi doresc să se facă dreptate! Omul ăsta (n.r. – Mario Iorgulescu) să nu se mai ascundă ca un laș prin spitale… Să vină să își execute pedeapsa! De ce bărbatul meu să stea doi metri în pământ și el să stea bine mersi? De ce de Sărbători, el să petreacă și eu, de Sărbători, să împart? Când se face dreptate? Sincer, nu înțeleg de ce merge atât de greu procesul”, a răbufnit Patricia Esmeralda.

Reclamă
Citește și:

Mario Iorgulescu, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare

Mario a primit o lovitură teribilă şi într-un alt dosar. În luna aprilie a anului trecut, Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare într-un dosar în care a fost acuzat că, alături de alţi inculpaţi, au sechestrat şi bătut un tânăr căre le-a împrumutat bani şi i-a cerut înapoi. În 2016, Mario Iorgulescu chiar a fost reţinut în acest dosar. În prima instanţă, la Judecătoria Sectorului 3, Mario Iorgulescu fusese achitat.

În temeiul art.72, alin.1, Cod penal, deduce reţinerea de la data de 6.IX.2016 la data de 7.IX.2016, precum şi arestul preventiv şi arestul la domiciliu pe perioada 15.IX.2016-6.I.2017, inclusiv. II. În temeiul art.48, alin.1, Cod penal, raportat la art.205, alin.1, Cod penal, condamnă pe inculpatul Iorgulescu Gino-Mario la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, în varianta simplă, împotriva persoanei vătămate Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ. În temeiul art.67, alin.1, Cod penal, aplică pedeapsa complementară a interzicerii exerciţiului drepturilor prevăzute de art.66, alin.1, literele a, b, n (de a comunica şi de a se apropia, la o distanţă de 100 metri, de persoana vătămată Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ) şi o (de a se apropia de locuinţa sau de alte locuri în care persoana vătămată desfăşoară activităţi sociale, pe distanţa de 100 metri), Cod penal, pe perioada de 5 ani„, se arată în minuta instanţei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mario Iorgulescu a provocat un accident grav în 2019
  • Fiul preşedintelui LPF este internat într-o clinică din Italia

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și