Închide meniul

Flavius Stoican, demis oficial de la Dinamo! Anunţul făcut de club

Dan Roșu Publicat: 9 martie 2022, 13:02 / Actualizat: 9 martie 2022, 15:33

Flavius Stoican, demis oficial de la Dinamo! Anunţul făcut de club

Flavius Stoican, demis oficial de la Dinamo!

Flavius Stoican, în timpul unui meci al lui Dinamo / Facebook Dinamo

  • Flavius Stoican, demis oficial de la Dinamo
  • Anunţul a fost făcut pe contul de Facebook al clubului

„Mulțumim, Flavius Stoican! Dinamo București anunță încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul principal Flavius Stoican.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican, demis oficial de la Dinamo!

Numit la conducerea tehnică a echipei la finalul anului trecut, Flavius Stoican a adunat 8 etape în Liga 1 pe banca dinamoviștilor, o victorie, două remize și cinci înfrângeri.

În numele tuturor dinamoviștilor, îi mulțumim fostului antrenor pentru atașamentul față culorile clubului și îi transmitem mult succes în carieră!
Aici e Dinamo!”, e anunţul făcut de club, pe contul de Facebook.

Reclamă

Decizia a venit după o şedinţă de urgenţă ce a avut loc la sediul clubului. „Acum aștept, voi merge la birou. A rămas că vom avea azi o discuție și după ce voi ieși voi spune foarte multe. Important este să vedem ce vom discuta. Acum vom vorbi și după aceea voi spune multe. Am fost anunțat că voi avea discuții concrete. După ce voi termina, voi spune sincer tot ce s-a întâmplat„, a spus Flavius Stoican în momentul în care a intrat la şedinţă.

Reclamă

Dusan Uhrin, noul antrenor al lui Dinamo

Dusan Uhrin va reveni în funcţia de antrenor al lui Dinamo şi va avea un bonus direct de 25.000 de euro dacă va salva echipa de la retrogradare. Cehul va sta pe bancă la meciul cu Rapid, din prima etapă a play-out-ului.

„Nu exclud varianta de a reveni la Dinamo, dar trebuie să analizam lucrurile bine. Sunt în relații foarte bune cu suporterii, înseamnă mult pentru mine. Nu putem vorbi despre mine acum pentru că echipa are antrenor, iar eu sunt un simplu suporter al lui Dinamo. Echipa se poate salva! Am încredere în jucători”, a spus Dusan Uhrin, marţi.

Reacția lui Dănuț Lupu, după ce Flavius Stoican a fost demis de la Dinamo

„A plecat că a vrut el sau l-au dat afară alții? Nu putea să plece, că avea contract. Au trebuit să îl convingă. Aici sunt niște probleme mai delicate. Înseamnă că nu iubește Dinamo dacă a acceptat să ia niște bani și să plece. Înseamnă că, fără supărare, Răducioiu și Mureșan au fost de acord să îl dea afară.

Reclamă 4 / 0/3

Eu îmi doresc din tot sufletul cu Dusan, sau cine va fi, să salveze această echipă. Dar credeți că Dinamo, în situația actuală, poate să se salveze? Oricum, barajul sigur îl joacă. Uitați-vă câte puncte sunt diferență. Când l-au adus pe Rednic au spus că vine să salveze Dinamo. L-au dat afară și l-au adus pe Stoican ca să salveze Dinamo. La fiecare două luni aduc alt antrenor.

Aduci un antrenor care dă declarații că va salva Dinamo și apoi îl dai afară. Dacă Dusan nu îi va salva, ce se va întâmpla? Cineva trebuie să răspundă pentru toate deciziile care se iau. Dar nu aveau cum să îl dea afară pentru că avea contract. Ce puteau să facă, să îl bată? Nici ce fac suporterii rapidiști, nici ce fac suporterii dinamoviși nu e bine. Conducătorii trebuie să pună antrenorii, nu suporterii. Ei n-au acest drept.”, a spus Dănuț Lupu.

Dinamo are un nou acţionar majoritar

Dorin Șerdean este noul acționar al lui Dinamo. Firma Lotus, pe care a deținut-o Pablo Cortacero, a fost preluată de Șerdean și înregistrată deja la Registrul Comerțului.

Conform playsport.ro, care prezintă un act oficial, Dorin Șerdean a înregistrat firma Lotus la Registrul Comerțului, astfel că acesta a devenit oficial noul acționar al clubului din Ștefan cel Mare.

Șerdean a purtat negocieri șase săptămâni în Spania, cu Pablo Cortacero, cei doi ajungând la o înțelegere: dacă spaniolul nu vira în conturile clubului 5 milioane de euro până la finalul lui februarie, de la începutul lui martie, acțiunile treceau pe numele lui Șerdean. Lotus deține 72% din acțiunile lui Dinamo.

Chiar dacă Dorin Șerdean ar dori să îl îndepărteze de la echipă pe Iuliu Mureşan, acesta susține că nu a plecat încă din Ștefan cel Mare. „Nu am plecat de la Dinamo. Am fost până la ora 19:00 la birou. Ne ocupăm de licențiere”, a spus Iuliu Mureşan pentru gsp.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”