Închide meniul
UPDATE

Şedinţă de urgenţă la Dinamo! Flavius Stoican a plecat de la echipă! Dusan Uhrin va fi noul antrenor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2022, 11:47 / Actualizat: 9 martie 2022, 15:35

Reclamă
Şedinţă de urgenţă la Dinamo! Flavius Stoican a plecat de la echipă! Dusan Uhrin va fi noul antrenor

Valeriu Iftime şi-a găsit antrenor! Flavius Stoican va semna cu FC Botoşani

Flavius Stoican s-a înţeles cu Valeriu Iftime / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Flavius Stoican a plecat de la Dinamo

Update: Este oficial! Flavius Stoican a plecat oficial de la Dinamo! (Detalii AICI). Dusan Uhrin va veni în locul lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican este aproape de a pleca de la Dinamo. Fanii nu îl mai vor pentru meciurile din playoff. Dusan Uhrin e chemat să o mai salveze încă o dată pe Dinamo de la retrogradare. Cehul va ajunge în această după-amiază în România.

Marţi, Stoican a anunţat de două ori că renunţă la echipă. După o şedinţă la Săftica, jucătorii l-au convins să mai rămână. Pe seară, Stoican iar a anunţat că îşi dă demisia pentru a-i proteja pe jucători de furia fanilor.

Acum aștept, voi merge la birou. A rămas că vom avea azi o discuție și după ce voi ieși voi spune foarte multe. Important este să vedem ce vom discuta. Acum vom vorbi și după aceea voi spune multe. Am fost anunțat că voi avea discuții concrete. După ce voi termina, voi spune sincer tot ce s-a întâmplat„, a spus Flavius Stoican în momentul în care a intrat la şedinţă.

Dinamo are un nou acţionar majoritar

Dorin Șerdean este noul acționar al lui Dinamo. Firma Lotus, pe care a deținut-o Pablo Cortacero, a fost preluată de Șerdean și înregistrată deja la Registrul Comerțului.

Reclamă
Reclamă 4

Conform playsport.ro, care prezintă un act oficial, Dorin Șerdean a înregistrat firma Lotus la Registrul Comerțului, astfel că acesta a devenit oficial noul acționar al clubului din Ștefan cel Mare.

Dinamo are un nou acționar majoritar

Șerdean a purtat negocieri șase săptămâni în Spania, cu Pablo Cortacero, cei doi ajungând la o înțelegere: dacă spaniolul nu vira în conturile clubului 5 milioane de euro până la finalul lui februarie, de la începutul lui martie, acțiunile treceau pe numele lui Șerdean. Lotus deține 72% din acțiunile lui Dinamo.

Chiar dacă Dorin Șerdean ar dori să îl îndepărteze de la echipă pe Iuliu Mureşan, acesta susține că nu a plecat încă din Ștefan cel Mare. „Nu am plecat de la Dinamo. Am fost până la ora 19:00 la birou. Ne ocupăm de licențiere”, a spus Iuliu Mureşan pentru gsp.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și