Închide meniul
UPDATE

Şedinţă de urgenţă la Dinamo! Flavius Stoican a plecat de la echipă! Dusan Uhrin va fi noul antrenor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2022, 11:47 / Actualizat: 9 martie 2022, 15:35

Şedinţă de urgenţă la Dinamo! Flavius Stoican a plecat de la echipă! Dusan Uhrin va fi noul antrenor

Valeriu Iftime şi-a găsit antrenor! Flavius Stoican va semna cu FC Botoşani

Flavius Stoican s-a înţeles cu Valeriu Iftime / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Flavius Stoican a plecat de la Dinamo
  • Dusan Uhrin va fi noul antrenor

Flavius Stoican a plecat de la Dinamo

Update: Este oficial! Flavius Stoican a plecat oficial de la Dinamo! (Detalii AICI). Dusan Uhrin va veni în locul lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican este aproape de a pleca de la Dinamo. Fanii nu îl mai vor pentru meciurile din playoff. Dusan Uhrin e chemat să o mai salveze încă o dată pe Dinamo de la retrogradare. Cehul va ajunge în această după-amiază în România.

Marţi, Stoican a anunţat de două ori că renunţă la echipă. După o şedinţă la Săftica, jucătorii l-au convins să mai rămână. Pe seară, Stoican iar a anunţat că îşi dă demisia pentru a-i proteja pe jucători de furia fanilor.

Reclamă

Acum aștept, voi merge la birou. A rămas că vom avea azi o discuție și după ce voi ieși voi spune foarte multe. Important este să vedem ce vom discuta. Acum vom vorbi și după aceea voi spune multe. Am fost anunțat că voi avea discuții concrete. După ce voi termina, voi spune sincer tot ce s-a întâmplat„, a spus Flavius Stoican în momentul în care a intrat la şedinţă.

Dinamo are un nou acţionar majoritar

Dorin Șerdean este noul acționar al lui Dinamo. Firma Lotus, pe care a deținut-o Pablo Cortacero, a fost preluată de Șerdean și înregistrată deja la Registrul Comerțului.

Reclamă

Conform playsport.ro, care prezintă un act oficial, Dorin Șerdean a înregistrat firma Lotus la Registrul Comerțului, astfel că acesta a devenit oficial noul acționar al clubului din Ștefan cel Mare.

Dinamo are un nou acționar majoritar

Șerdean a purtat negocieri șase săptămâni în Spania, cu Pablo Cortacero, cei doi ajungând la o înțelegere: dacă spaniolul nu vira în conturile clubului 5 milioane de euro până la finalul lui februarie, de la începutul lui martie, acțiunile treceau pe numele lui Șerdean. Lotus deține 72% din acțiunile lui Dinamo.

Chiar dacă Dorin Șerdean ar dori să îl îndepărteze de la echipă pe Iuliu Mureşan, acesta susține că nu a plecat încă din Ștefan cel Mare. „Nu am plecat de la Dinamo. Am fost până la ora 19:00 la birou. Ne ocupăm de licențiere”, a spus Iuliu Mureşan pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 27
mart.
23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
27
mart.
22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Când ar putea ieşi Dinamo din insolvenţă
Liga 1 • 12 mart., 19:52
Când ar putea ieşi Dinamo din insolvenţă! Anunţul clar făcut de oficialii „câinilor”: „Mai avem un litigiu cu Mircea Rednic!”
Gică Hagi, "împietrit" în timpul meciului dintre Farul şi Dinamo
Liga 1 • 1 feb., 21:45
Dinamo nu mai are interdicție la transferuri. Anunțul lui Răzvan Zăvăleanu: „Minune! Mă întreb cum a avut loc ridicarea”
Răzvan Zăvăleanu a rămas mască atunci când a auzit declaraţia lui Zeljko Kopic
Liga 1 • 3 ian., 19:06
Răzvan Zăvăleanu a rămas mască atunci când a auzit declaraţia lui Zeljko Kopic: „Nu ştiu de unde o asemenea luare de poziţie”
Dinamo, pregătită să facă transferuri de urgență
Liga 1 • 30 nov., 9:39
Dinamo, pregătită să facă transferuri de urgență! Anunțul conducerii, după plecarea lui Ovidiu Burcă
Dinamo, prima reacţie după demisia lui Ovidiu Burcă
Liga 1 • 28 nov., 15:46
Dinamo, prima reacţie după demisia lui Ovidiu Burcă: „A încercat toate variantele posibile”