Închide meniul

Dinamo are un nou acționar majoritar

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 martie 2022, 8:21

Dinamo are un nou acționar majoritar

Dinamo are un nou acționar majoritar

Antena Sport

Conform playsport.ro, care prezintă un act oficial, Dorin Șerdean a înregistrat firma Lotus la Registrul Comerțului, astfel că acesta a devenit oficial noul acționar al clubului din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are un nou acționar majoritar

Șerdean a purtat negocieri șase săptămâni în Spania, cu Pablo Cortacero, cei doi ajungând la o înțelegere: dacă spaniolul nu vira în conturile clubului 5 milioane de euro până la finalul lui februarie, de la începutul lui martie, acțiunile treceau pe numele lui Șerdean. Lotus deține 72% din acțiunile lui Dinamo.

Chiar dacă Dorin Șerdean ar dori să îl îndepărteze de la echipă pe Iuliu Mureşan, acesta susține că nu a plecat încă din Ștefan cel Mare. „Nu am plecat de la Dinamo. Am fost până la ora 19:00 la birou. Ne ocupăm de licențiere”, a spus Iuliu Mureşan pentru gsp.ro.

Iuliu Mureşan a mai vrut să îşi dea demisia de la Dinamo

Iuliu Mureşan a spus că a fost decis să plece de la echipă după ce Dinamo a fost umilită de Universitatea Craiova, scor 1-6. Răzvan Zăvăleanu, jucătorii, dar şi o parte dintre fani l-au întors din drum pe administratorul special de la Dinamo.

„Am avut gândul acesta de a renunţa de mai multe ori. Cine m-a oprit?! A fost Răzvan Zăvăleanu, în primul rând, şi cei de la firma de insolvenţă. Au fost şi mulţi suporteri, dar şi jucătorii. Eu am fost întotdeauna apropiat şi prieten cu jucătorii. În sensul bun, nu cum a fost aici la Dinamo.

Reclamă

După meciul cu Universitatea Craiova am vrut să renunţ. Dar nu din cauza rezultatului. Am fost foarte aproape. Într-un weekend am plecat şi am zis că nu mai vin. În primul rând, Răzvan Zăvăleanu m-a convins să revin şi să nu cedăm. Eu nu cedez uşor, dar am zis că poate creez prin plecarea mea un şoc la echipă, aşa cum creez când schimbi antrenorul”, a spus Iuliu Mureşan, după Dinamo – Gaz Metan 4-0.

Dezvăluiri incredibile de la Dinamo

Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, a dezvăluit un episod halucinant petrecut în autocarul „câinilor” după meciul cu Gaz Metan din octombrie 2021, pierdut 1-2. Jucătorii dinamoviști, în frunte cu Steliano Filip, și-au comandat mâncare de la fast-food și au mâncat în drum spre București.

Dinamo a pierdut fără drept de apel meciul respectiv, dar înfrângerea nu i-a împiedicat pe „câini” să facă un adevărat festin în autocar. Totul a fost programat încă dinaintea partidei. Cel care a comandat hamburgerii a fost Steliano Filip.

Reclamă 4 / 0/3

„Știți ce s-a întâmplat la Mediaș? Eram în autocar, plecam acasă. Toți din echipă mâncau hamburgeri, carne tocată. A dat comandă Filip, cu trei ore înainte de meci. Am mesajele! Eu am avut acces la grupul lor. Ei trebuie să decidă în teren, nu soarta lui Stoican. E o problemă și la jucători, poate aici am greșit, am spart buboiul. Dacă vrei să mergi pe drumul bun, ai nevoie de jucători care nu comentează. Trei sferturi dintre jucători nu se uită la meciuri de Liga Campionilor și Europa League, au altă treabă”, a spus Mircea Rednic, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și