Închide meniul

Florin Tănase a răbufnit după ce a fost schimbat! „Vrei să câștigi meciul și scoți cel mai bun jucător?” Ilie Dumitrescu spune lucrurilor pe nume

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 martie 2022, 9:57

Florin Tănase a răbufnit după ce a fost schimbat! „Vrei să câștigi meciul și scoți cel mai bun jucător? Ilie Dumitrescu spune lucrurilor pe nume

Florin Tănase a fost nemulţmit că a fost schimbat în FC Argeş - FCSB 2-3

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florin Tănase a răbufnit după ce a fost schimbat şi a văzut de pe bancă victoria echipei sale. FCSB a reușit să se impună, dramatic, în meciul cu FC Argeș, scor 3-2. Roș-albaștrii au marcat golul victoriei în ultimul minut al prelungirilor. Vicecampioana s-a apropiat la cinci puncte de CFR, dar atmosfera este una tensionată la echipă. Acest lucru s-a văzut și în timpul meciului cu piteștenii, dar și în momentul înlocuirii lui Florin Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul meciului, cu o dublă reușită, Tănase a fost schimbat în minutul 84 al partidei. Înlocuirea nu i-a picat deloc bine căpitanului de la FCSB, care a plecat direct la vestiare. „Decarul” roș-albaștrilor nici nu l-a băgat în seamă pe Toni Petrea. Ilie Dumitrescu a explicat reacția lui Tănase.

Ilie Dumitrescu, de partea lui Florin Tănase după ce a răbufnit după ce a fost schimbat

„Mister” i-a dat dreptate căpitanului de la FCSB și consideră schimbarea una ilogică. Asta deși înlocuitorul lui Tănase a adus golul victoriei. Nemulţumit de decizia luată de Toni Petrea, Florin Tănase a răbufnit.

E o schimbare ilogică. Vrei să câștigi meciul și scoți cel mai bun jucător de pe teren, Tănase? Puteai sacrifica alt jucător și să rămâi și cu Tănase. A fost inspirație, Tănase a fost puțin deranjat”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

”Era 2-2, normal că ești dezamăgit, am avut și om în plus, trebuie să ne creem mai multe situații de gol”, s-a limitat în a spune Tănase, după meci. Căpitanul de la FCSB a fost vizibil deranjat de faptul că a fost înlocuit.

Reclamă

Florin Tănase, scandal la vestiare

Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al piteștenilor. La finalul meciului din Trivale, căpitanul FCSB-ului a explicat ce s-a întâmplat. „Un băiat a venit să mă lovească. Pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni aşa sunt ei. Limitaţi! Aşa reacţionează.

După meci, la final, m-am întors să iau geaca şi atunci s-a întâmplat. Arbitrul a permis asta de pe teren!„, a spus Tănase.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și