Închide meniul

„Unii oameni sunt limitaţi!” Florin Tănase, prima reacţie după ce a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş: „Nu trebuie să ne batem dacă echipa ta pierde! Unii te înjură şi după vin să facă poze cu tine!”

Cosmin Cioboată Publicat: 20 martie 2022, 22:28

Reclamă
„Unii oameni sunt limitaţi! Florin Tănase, prima reacţie după ce a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş: „Nu trebuie să ne batem dacă echipa ta pierde! Unii te înjură şi după vin să facă poze cu tine!

Florin Tănase, căpitanul lui FCSB

Profimedia

Florin Tănase a fost implicat într-un scandal monstru la finalul meciului FC Argeș – FCSB 2-3, din etapa a doua a play-off-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase, prima reacţie după ce a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş

Căpitanul “roș-albaștrilor” a dezvăluit că a fost lovit de un membru din staff-ul piteștenilor la finalul partidei din Trivale, chiar pe teren.

„Meciul a fost greu pentru că noi l-am făcut greu. Sezonul ăsta ne place să trăim periculos.

Ce să zic? Un băiat a venit să mă lovească. Pierde echipa ta, dar nu trebuie acum să ne batem. Nu e normal, dar unii oameni aşa sunt ei. Limitaţi! Aşa reacţionează. 

Eu mă bucur că am facut un meci bun. După meci, la final, m-am întors să iau geaca şi atunci s-a întâmplat. Arbitrul a permis asta de pe teren!

Reclamă

Fanii? Te înjură şi după vin să facă poze cu tine. Aşa se întâmplă.”, a spus Florin Tănase, la finalul meciului din Trivale.

Poliţia a intervenit după ce Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş

Potrivit surselor AS.ro, scandalul monstru a avut loc pe tunel, unde Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş. La scurt timp după momentul incredibil, poliţia a intervenit, iar oamenii legii au început să ia declaraţii.

Căpitanul roş-albaştrilor s-a aflat în conflict cu galeria „vulturilor” pe tot parcursul meciului. Fanii prezenţi în tribune l-au înjurat pe căpitanul vicecampioanei, acesta fiind printre principalele motive pentru care acesta a plecat la vestiare după schimbare.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Florin Tănase după ce a fost schimbat și a plecat nervos, direct la vestiare

FC Argeș – FCSB 2-3. Florin Tănase a oferit prima reacție după meciul nebun din Trivale.

Căpitanul „roș-albaștrilor” a comentat pe marginea scandalului din timpul meciului, în urma căruia Ionuț Șerban a fost eliminat.

„A fost o victorie muncită, un meci pe care puteam să ni-l facem mult mai uşor. Suntem fericiţi că am câştigat trei puncte. Nu mai contează ce s-a întâmplat în afara terenului (n.r. – a plecat nervos, direct la vestiare, după schimbare).

Arbitrul a luat decizia corectă la eliminare. Şerban m-a lovit intenţionat cu călcâiul după ce i-am dat mingea printre picioare. Arbitrul trebuia să gestioneze mai altfel. A fost o răutate pe care n-o înţeleg.”, a spus Florin Tănase, pentru digisport.ro.

Florin Tănase vrea să joace cu titlul pe masă. Ce a spus despre convocarea la națională

Florin Tănase își dorește să joace cu titlul pe masă, contra lui CFR Cluj. Căpitanul FCSB-ului a vorbit și despre convocarea la echipa națională.

„Cinci puncte reprezintă o distanță destul de mare. Noi vrem să jucăm cu titlul pe masă în ultima etapă. Am recuperat două puncte, mai avem două. Sperăm să facem o treabă cât mai bună alături de Mister (n.r. – selecționerul Edi Iordănescu). Cu siguranţă va face tot ce depinde de el pentru a avea rezultate.”, a mai declarat Florin Tănase.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și