Închide meniul

Fost fotbalist din naţională, blocat în mijlocul Iadului din Suceava. Detalii la Antena Sport, la 19.55

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 13:26

Fost fotbalist din naţională, blocat în mijlocul Iadului din Suceava. Detalii la Antena Sport, la 19.55

Profimediaimages

Municipiul Suceava a fost băgat în carantină

Dorin Goian se află în "Lombardia de România" şi s-a izolat în casă după ce autorităţile au bagat un întreg oraş în carantină. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"S-a pus carantină pe Suceava, este ciuma României. Lumea este speriată, stă în casă, tuturor le este frică de ceea ce se întâmplă", a spus Dorin Goian în exclusivitate pentru Antena Sport.

Si tot la sport, aflaţi ce fotbalist din Liga 1 este blocat în iadul de la Suceava. Toate detaliile la jurnalul Antena Sport, de la ora 19.55, doar pe Antena 1. 

Autorităţile au băgat în carantină municipiul Suceava

Autoritățile române au anunțat punerea sub carantină a întregului municipiu Suceava, cu toate localitățile limitrofe.

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat intrarea în vigoare a Ordonanței militare cu numărul 6, care prevede carantinarea municipiului Suceava, unde s-au raportat cele mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus, dar și a altor localități învecinate.

Reclamă

El a precizat că sub măsura carantinei intră și localitățile Adâncata, Salcea, Mitocul Dragomirnei, Ipotesti, Bosanci, Moara, Pătrăuți.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și