Închide meniul
Foto

Fosta iubită a lui Adrian Cristea trăiește momente de spaimă: „Îmi e frică! Vreau să știu cu cine este!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 martie 2023, 19:55

Fosta iubită a lui Adrian Cristea trăiește momente de spaimă: „Îmi e frică! Vreau să știu cu cine este!”

Denisa Nechifor și Adrian Cristea au avut o relație de 9 ani

Denisa Nechifor și Adrian Cristea au avut o relație de 9 ani / Colaj Facebook

Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea, trăiește momente de spaimă. Femeia se teme din cauza tentațiilor apărute în jurul fiicei sale, în vârstă de 14 ani. Denisa s-a transformat în „detectiv” pentru a o supraveghea nonstop pe Rania. Fosta parteneră a „Prințului” Cristea o urmărește constant pe fiica sa, mai ales când își petrece timpul alături de prietenele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa se ocupă de creșterea fiicei sale, după despărțirea de Adrian Cristea, fostul fotbalist de la Dinamo și FCSB. Cei doi au avut o relație de 9 ani, dar se înțeleg bine chiar și după separare.

Fosta iubită a lui Adrian Cristea trăiește momente de spaimă: „Îmi e frică! Vreau să știu cu cine este!”

Denisa Nechifor este extrem de dedicată în creșterea copilului său. Atât de mult încât a ajuns să o monitorizeze pe fiica ei chiar și atunci când iese din casă.

Fosta iubită a lui Adrian Cristea spune că cel mai tare se teme de droguri. Denisa își dorește ca fiica sa să aibă parte de un anturaj bun și să nu cadă pradă tentațiilor adolescentine.

Denisa Nechifor a dezvăluit că s-a ascuns după copaci pentru a vedea cum petrece timpul Rania alături de gașca sa.

Reclamă

„Avem aplicația instalată din principiu toți părinții din gașcă pentru că trebuie. Eu o controlez destul de mult pentru că îmi este frică de droguri, îmi este frică de influențe. Am stat și după copaci, nu te gândi că nu o urmăresc. Am stat și probabil o să mai stau.

Sunt foarte atentă, vreau să știu unde este, vreau să știu cu cine, pentru că paza bună trece primejdia ea. De obicei nu mă duc singură în urmăriri, mai sunt cu câte o mamă. O dată am fost chiar și cu un tătic.

Denisa Nechifor se teme din cauza anturajului fiicei sale: „Tentația e foarte mare!”

Nu s-a întâmplat să mă mintă, dar este tentația aceea. Trebuie să fii foarte atent pe cine are în anturaj. Anturajele se măresc cu viteza sunetului mai nou, adică de unde avea patru prietene în clasa 0, acum sunt 200. La ziua Raniei, i-am zis că are liber să invite pe cine vrea ea

Reclamă 4 / 0/3

Au venit 50 de copii. Am vrut să-i văd pe toți și mi-a plăcut ce am văzut. Dar sunt și cazuri, am avut pe lângă, destul de ciudate. Eu am trimis un copil la spital de pe stradă și nu vreau să ajungem acolo. Așa că tentația este foarte mare, iar copiii sunt foarte ușor de influențat”, a povestit Denisa Nechifor, potrivit ego.ro.

„Prinţul” Adrian Cristea şi Denisa Nechifor au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au despărţit după aproape 10 ani de relaţie.

După ce s-a lăsat de fotbal, fostul jucător de la Dinamo şi FCSB a dispărut din lumina reflectoarelor. Denisa Nechifor a vorbit despre fostul său iubit. Adrian Cristea şi Denisa Nechifor au o fetiţă împreună, iar relaţia dintre cei doi este una bună.

„Scump la vedere pentru voi, la mine de-abia a fost, face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el, face un job, nu știu dacă a terminat proiectul acesta”, a spus Denisa Nechifor, recent, pentru spynews.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și