Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de „Prinţul” Cristea. Fosta iubită l-a dat de gol: „La mine de-abia a fost”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2023, 16:42

Reclamă
Ce s-a ales de „Prinţul” Cristea. Fosta iubită l-a dat de gol: „La mine de-abia a fost”

Adrian Cristea a avut o relaţie cu Denisa Nechifor

Profimedia

„Prinţul” Adrian Cristea şi Denisa Nechifor au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au despărţit după mai mulţi ani de relaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce s-a lăsat de fotbal, fostul jucător de la Dinamo şi FCSB a dispărut din lumina reflectoarelor. Denisa Nechifor a vorbit despre fostul său iubit. Adrian Cristea şi Denisa Nechifor au o fetiţă împreună, iar relaţia dintre cei doi este una bună.

Ce s-a ales de „Prinţul” Cristea. Fosta iubită l-a dat de gol

„Scump la vedere pentru voi, la mine de-abia a fost, face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el, face un job, nu știu dacă a terminat proiectul acesta”, a spus Denisa Nechifor pentru spynews.ro. (VEZI IMAGINI CU FOSTA IUBITĂ A LUI ADRIAN CRISTEA ÎN GALERIA FOTO)

Adrian Cristea nu este impresionat de Octavian Popescu

Adrian Cristea nu este impresionat de Octavian Popescu, „perla” pe care Gigi Becali vrea să ia 50 de milioane de euro. Cristea spune că în fotbalul de afară sunt sute de jucători cu talentul lui Octavian Popescu.

„Prinţul” Cristea nu crede că Gigi Becali poate să ia 50 de milioane de euro pe Octavian Popescu. Fostul dinamovist îşi argumentează afirmaţia prin faptul că Octavian Popescu evoluează într-un campionat slab.

Reclamă
Reclamă

Fotbalul românesc e într-o beznă totală. E un întuneric total! Grav este că nu se vede nicio luminiță. Nu știm încotro ne îndreptăm. Cauzele sunt multiple. De la vârf, până la bază, la copii și juniori.

În Brazilia și Argentina, fiecare echipă are jucători talentați. Sunt sute de Octavian Popescu pe afară. Campionatul nostru e slab! Nu reprezintă nimic în Europa.

El a jucat doar la FCSB. În Europa joacă? Nu! În echipa națională? Nu! Atunci pe ce să ceri 50 de milioane? La noi, mă mai uit doar la meciuri importante, nu pot să mă mai mult la Academica Clinceni cu Gaz Metan. Nu e o imagine bună ce se întâmplă cu aceste echipe. Îmi plac Octavian Popescu, Rareș Ilie, Horațiu Moldovan, Târnovanu de la FCSB”, a spus Adrian Cristea pentru playsport.ro.

Reclamă

Într-una din rarele sale apariţii, Adrian Cristea l-a ironizat şi pe selecţionerul Edi Iorădnescu. Motivul a fost prezenţa selecţionerul României în tribune la Campionatul Mondial din Qatar.

Fiul lui Anghel Iordănescu s-a întors din Qatar chiar înainte ca faza optimilor să debuteze, iar „Prinţul” a avut o reacţie spumoasă legată de acest aspect.

„Edi Iordănescu s-a întors ieri din Qatar. Nici ca spectator nu a reușit să treacă de faza grupelor!”, a scris, la acel moment, Adrian Cristea, pe contul oficial de Instagram. 

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:04

O nouă accidentare la FCSB! Jucătorul, OUT până în iarnă! Mihai Stoica a dat toate detaliile: „L-au văzut doi specialiști!”

21:59

LIVE TEXTGalatasaray – PAOK 0-0 în Europa League! Manchester United joacă ACUM. Meciurile serii

21:26

U BT Cluj – Olimpija Ljubljana 86-93. Campioana, debut cu stângul în BKT EuroCup. Alex Chipciu a aruncat prima minge

20:41

Mihai Stoica l-a făcut praf pe un fost arbitru român: „Lăsaţi-mă cu el! Spune nişte bazaconii de mă sperie”

20:40

EXCLUSIV„Mă dor toate!” Cristina Neagu a dezvăluit de ce şi-a anunţat retragerea şi ce planuri are: „Nu-mi doresc o carieră în sport!”

20:00

Mihai Stoica a răbufnit după ce Kyros Vassaras a publicat analiza CCA de la FCSB – Petrolul 1-1: „E sfidare!”

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 3 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 4 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 5 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 6 Andrei Raţiu, pe lista unui club uriaş din Europa! Anunţul făcut de Marca: „Suma poate să se multiplice de 20 de ori”
Citește și