Închide meniul
Foto

Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” şi-a uluit fanii cu un decolteu uriaş. Imagini de senzaţie cu „Buneasa de la Urlaţi”

Publicat: 16 iunie 2024, 16:53

Reclamă
Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” şi-a uluit fanii cu un decolteu uriaş. Imagini de senzaţie cu „Buneasa de la Urlaţi”

Fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei" şi-a uluit fanii cu un decolteu uriaş

Oana Marica şi Adrian Mititelu Jr / Colaj Instagram

Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei”, Oana Marica, şi-a uluit fanii cu un decolteu uriaş. Vedeta din România a făcut o şedinţă foto spectaculoasă, iar imaginile postate pe reţelele sociale au făcut deliciul fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana Marica s-a despărţit în luna martie de Adrian Mititelu Jr. Ea a fost implicată în mai multe relaţii controversate. A fost chiar şi logodnica fostului atacant al naţionalei României şi al lui Dinamo, Marius Niculae.

Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” şi-a uluit fanii cu un decolteu uriaş

Cu peste 270.000 de urmăritori pe reţelele sociale, cea care este poreclită „Buneasa de la Urlaţi” tocmai a postat mai multe fotografii spectaculoase (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Reacţiile fanilor ei au fost pe măsură.

Mai bine nu se poate„, „Superbă„, „Fabulos„, „Frumoasă„, „Imagini minunate” au fost comentariile primite de fosta iubită a fiului lui Adrian Mititelu.

Oana Marica şi-a sărbătorit, de curând, ziua de naştere într-un decor de lux. A petrecut la Saint-Tropez, înconjurată de prietenele apropiate. A zburat cu avionul privat şi a dat petrecere pe un iacht de fiţe.

Reclamă
Reclamă 4

Potrivit ego.ro, Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica au luat-o pe drumuri diferite dintr-un motiv uluitor. De vină ar fi fost chiar Adrian Mititelu, care nu a acceptat-o pe frumoasa şatenă din cauza relaţiilor pe care aceasta le-a avut în trecut.

Mititelu Jr s-ar fi şi certat cu tatăl lui, dar Oana Marica nu a mai avut răbdare şi l-a părăsit pe tânărul de 26 de ani.

Născută în Urlaţi, Oana Marica a devenit cunoscută în showbiz în urmă cu un deceniu, când a câştigat un concurs de Miss. După, a atras toată atenţia asupra ei pe durata relaţiilor cu Marius Niculae şi Alex Bodi.

Reclamă

Am avut câteva cereri în căsătorie, dar nu știu, și căsătoria asta e un lucru destul de important pe care trebuie să-l faci în viață. Eu nu mă văd azi căsătorindu-mă, făcând un copi, mânie divorțând, făcând alt copil cu următorul… Mi se pare prea mult pentru mine, parcă deja am trăit mult în urmă, să mai trăiesc și mult de aici în colo, intens, nu aș vrea”, spunea „Buneasa de la Urlaţi” în cadrul emisiunii Star Matinal.

Adrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte

Adrian Mititelu Jr a fost la câteva minute de moarte. Cel puţin aşa a dezvăluit fiul patronului de la FC U Craiova, care a stat în comă 10 ore, în luna aprilie.

Adrian Mititelu Jr (26 de ani) a fost la câteva clipe de moarte, după o supradoză de pastile, dar a fost salvat de medicii de la Floreasca.

Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face.

Am luat mai multe, nu mai stiu ce… dar au fost amestecate. Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a spus Mititelu, de pe patul de spital, citat de fanatik.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și