Închide meniul
Foto

Fosta iubită a „Prinţului” Adrian Cristea, înşelată de iubitul milionar: „Nu mai există cale de împăcare, îl urăşte”

Publicat: 9 octombrie 2023, 17:48

Reclamă
Fosta iubită a „Prinţului” Adrian Cristea, înşelată de iubitul milionar: „Nu mai există cale de împăcare, îl urăşte”

Fosta iubită a "Prinţului" Adrian Cristea, înşelată de iubitul milionar

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, în perioada în care formau un cuplu / Instagram

Bianca Drăguşanu, fosta iubită a lui Adrian Cristea, ar fi fost înşelată de ultimul iubit al ei, milionarul Gabi Bădălău. O sursă apropiată de cei doi a acceptat să vorbească despre despărţirea Biancăi de Gabi Bădălău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Drăguşanu a fost cuplată în trecut, după despărţirea de Adrian Cristea, cu Tristan Tate şi cu Alex Bodi. Acum vedeta este din nou singură.

Fosta iubită a „Prinţului” Adrian Cristea, înşelată de iubitul milionar

Gabi s-a afișat cu o altă femeie la trei zile de când se certaseră! Asta deși jura că o iubește profund pe Bianca și le spunea prietenilor că e ea nebună și exagerată cu gelozia. Ei bine, iată că ea a avut dreptate. Dacă el era deja în brațele altei femei, la doar trei zile de la despărțire, vă dați seama că el și femeia respectivă se vedeau și pe vremea în care el era cu Bianca. Nu mai există cale de împăcare, ea chiar îl urăște”, a declarat sursa respectivă, citată de cancan.ro.

L-a blocat peste tot. Între ei nici măcar comunicare nu mai există”, a mai declarat sursa respectivă pentru site-ul citat.

Gabi Bădălău susţine că este singur şi că nu a fost decât cu cei doi băieţi ai săi la evenimentul la care s-a spus că a apărut cu o altă femeie.

Reclamă

Am fost doar cu copiii la acel eveniment. Sunt singur, nu am pe nimeni”, a declarat Gabi Bădălău pentru aceeaşi sursă.

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău s-au despărţit la mijlocul lunii trecute

Bianca Drăguşanu, care a format la un moment dat un cuplu cu „Prinţul” Adrian Cristea, s-a despărţit de Gabi Bădălău la mijlocul lunii trecute.

Despărţirea a fost confirmată chiar de către vedetă. Milionarul Gabi Bădălău a fost căsătorit în trecut cu cântăreaţa Claudia Pătrăşcanu, alături de care are doi copii.

Reclamă 4 / 0/3

Da, este adevărat. Nu simt nevoia să dau declarații”, s-a rezumat să afirme Bianca Drăguşanu pentru cancan.ro despre despărţirea de Gabi Bădălău.

Adrian Cristea s-a despărţit şi el, în această vară, de ultima lui iubită, Andreea Roşca. „Prinţul” are o fetiţă din relaţia cu Denisa Nechifor. În ultima perioadă Adrian Cristea a ieşit din lumina reflectoarelor. El a avut o afacere în zona de modă, dar în doar câteva luni a dat faliment. Potrivit fostei sale partenere de viaţă, Denisa Nechifor, acum are un business în zona sportului.

Bianca Drăguşanu, către Adrian Cristea, în ziua în care se mărita: „Tu ar fi trebuit să fii azi aici”

În ziua în care se mărita cu Victor Slav, Bianca Drăguşanu i-a trimis mai multe mesaje lui Adrian Cristea. Chiar „Prinţul” a făcut acest lucru public.

Într-unul dintre mesaje, Bianca Drăguşanu îi scria lui Adrian Cristea: „Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!”. Totodată, ea a trimis şi un emotican cu o inimă frântă alături de mesajul respectiv, potrivit gsp.ro.

Fără nicio urmă de ironie, nu vreau să se înțeleagă greșit, părerea mea: cea mai emoționantă declarație de dragoste pe care am primit-o de la o femeie. Mă gândeam ce e în sufletul ei, să fie acolo, să semneze un act și să ia numele bărbatului și să se gândească la mine…”, spunea Adrian Cristea.

În cele din urmă, nici relaţia Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav nu a rezistat.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și