Închide meniul
Foto

Fosta iubită a „Prinţului” Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: „Incredibil de frumoasă!”

Publicat: 13 mai 2024, 20:45

Reclamă
Fosta iubită a „Prinţului” Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: „Incredibil de frumoasă!”

Fosta iubită a "Prinţului" Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni

Adrian Cristea a fost într-o relaţie cu Andreea Roşca / Colaj Instagram

Fosta iubită a „Prinţului” Cristea, românca Andreea Roşca, a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni. Tânăra este de o frumuseţe ieşită din comun şi a fost asaltată cu mesaje de felicitare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea este avocat şi are nu mai puţin de 125.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Ea a fost o lungă perioadă de timp într-o relaţie cu fostul jucător de la Dinamo și FCSB. Adrian Cristea chiar s-a mutat la Cluj-Napoca pentru a fi alături de cea care e şi influencer, dar în vara anului trecut s-a ajuns la despărţire.

Fosta iubită a „Prinţului” Cristea i-a înnebunit pe italieni

Andreea Roşca şi-a refăcut imediat viaţă alături de un milionar din Napoli. Ea s-a stabilit în Italia și trăiește înconjurată de lux alături de Salvatore Pisano.

Avocata se bucură acum de o vacanţă pe Insula Ischia. A postat mai multe imagini de la plajă, care s-au viralizat imediat. Andreea a purtat un costum de baie alb (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi şi-a dat fanii peste cap.

Incredibil de frumoasă!„, „Foarte, foarte frumoasă„, „Superb peisaj„, „Pur şi simplu wow„, „Superbă” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Andreea Roşca.

Reclamă
Reclamă 4

În momentul despărţirii de „Prinţul” Adrian Cristea, Andreea s-a ferit să anunţe care a fost motivul „rupturii” dintre ei.

Da, nu mai suntem împreună. Au fost chestiuni personale”, a spus atunci Andreea.

Italianul cu care este acum într-o relaţie o răsfaţă cu cadouri scumpe. A primit chiar şi un ceas de lux, Rolex, care costă o „avere”. „Mulțumesc, iubirea mea Salvatore„, a fost mesajul avocatei pentru milionarul italian.

Reclamă

Ce a ajuns să facă Adrian Cristea

Adrian Cristea a decis să iasă din viaţă publică. Fosta parteneră a lui de viaţă, Denisa Nechifor, a făcut mărturisiri. Iată ce a ajuns să facă acum.

Denisa Nechifor a dezvăluit cu ce se ocupă acum „Prinţul”. Adrian Cristea are un proiect în zona sportului.

Scump la vedere pentru voi, eu abia l-am văzut. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Este implicat într-un proiect, nu știu dacă l-a terminat”, a declarat Denisa Nechifor, citată de gsp.ro.

Adrian Cristea şi-a încercat norocul în modă, dar din păcate nu a avut succes. Cristea a adunat 9 selecţii la echipa naţională a României. Cele mai multe meciuri le-a jucat pentru Dinamo, peste 160.

Adrian Cristea, detalii picante despre cum și-a sedus fostele iubite

Adrian Cristea a oferit declaraţii fără reţineri despre atuurile sale în vederea cuceririi unei femei. Acesta a declarat că simţul umorului este punctul său forte, mărturisind că femeile se îndrăgostesc imediat de acest aspect.

Îmi place femeia și ce reprezintă ea. Nu știu dacă am avut vreo regulă sau vreun șablon. Trebuie să știi să te porți cu o femeie, să o respecți, să ai educație. Să o faci să râdă. Dacă o faci să râdă e jumătate cucerită.

Observăm acum în societate că e problemă din punctul ăsta de vedere, iar bărbații ar trebuie să respecte mai mult femeile, să le prețuiască și aprecieze mai mult”, a declarat Adrian Cristea pentru sursa citată anterior.

De asemenea, fostul jucător a mai declarat că în timpul unei relaţii, este dedicat complet şi are sentimente: „Nu știu dacă eu le-am iubit mai mult sau ele mai mult pe mine. Într-o relație eu mă implic și am sentimente”, a declarat Adrian Cristea, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:06

Cum pot cumpăra fanii bilete la meciul România – Olanda, din optimile EURO 2024. Ce încearcă să obțină FRF la UEFA

12:45

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să-l transfere pe Florin Niţă la Rapid! Mutarea de senzaţie pregătită de giuleşteni

12:29

Mihai Stoica a reacţionat, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Patrioţii sperau la locul trei!”

12:20

„Se poate compara cu CM 94′?” Mircea Lucescu a oferit imediat răspunsul, după calificarea României în optimi la EURO 2024

11:44

Gigi Becali, uluit de un jucător al naționalei României: „Cel mai bun de departe! Va costa 20 de milioane de euro!”

11:31

„Nu-l scoate nici Mbappe din echipă!” Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și