Închide meniul
Foto

L-a părăsit pe „Prințul” Cristea, iar noul iubit o rasfață cu cadouri de zeci de mii de euro. Cât de frumoasă este Andreea

Publicat: 4 februarie 2024, 11:53

Reclamă
L-a părăsit pe „Prințul” Cristea, iar noul iubit o rasfață cu cadouri de zeci de mii de euro. Cât de frumoasă este Andreea

Andreea Roșca l-a părăsit pe "Prințul" Cristea, iar noul iubit o rasfață cu cadouri de zeci de mii de euro

Andreea Roșca a fost iubita lui Adrian Cristea / Colaj Instagram

Andreea Roșca l-a părăsit pe „Prințul” Cristea, iar noul iubit o rasfață cu cadouri de zeci de mii de euro. Avocata din Cluj și-a găsit fericirea în brațele unui milionar din Napoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra care este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a făcut uitată relația cu fostul jucător de la Dinamo și FCSB. S-a mutat în Italia și trăiește în lux alături de Salvatore Pisano.

Andreea Roșca l-a părăsit pe „Prințul” Cristea, iar noul iubit o rasfață cu cadouri de zeci de mii de euro

Andreea este şi influencer şi are nu mai puţin de 126.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. Ea le-a arătat fanilor ce cadou de senzație a primit de la Salvatore.

Românca se poate mândri cu un ceas de lux, Rolex, care costă o „avere”. Andreea a postat imaginile pe InstaStory. „Mulțumesc, iubirea mea Salvatore„, a fost mesajul avocatei.

Reclamă

Andreea Roșca și „Prințul” Cristea au fost împreună aproximativ șase luni. Cei doi ajunseseră să locuiască împreună.

Da, nu mai suntem împreună. Au fost chestiuni personale”, a cofirmat Andreea despărțirea, fără să ofere mai multe detalii.

Pe durata relaţiei cu Andreea Roşca, Adrian Cristea luase decizia radicală de a se muta din Bucureşti. Se vedea tot mai rar cu copilul pe care îl are cu fosta lui soţie.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a ajuns să facă Adrian Cristea

Adrian Cristea a decis să iasă din viaţă publică. Fosta parteneră a lui de viaţă, Denisa Nechifor, a făcut mărturisiri. Iată ce a ajuns să facă acum.

Denisa Nechifor a dezvăluit cu ce se ocupă acum „Prinţul”. Adrian Cristea are un proiect în zona sportului.

Scump la vedere pentru voi, eu abia l-am văzut. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Este implicat într-un proiect, nu știu dacă l-a terminat”, a declarat Denisa Nechifor, citată de gsp.ro.

Adrian Cristea şi-a încercat norocul în modă, dar din păcate nu a avut succes. Având stil vestimentar, „Prinţul” se gândea că va da lovitura. Din păcate nu a fost aşa.

Cristea a adunat 9 selecţii la echipa naţională a României. Cele mai multe meciuri le-a jucat pentru Dinamo, peste 160.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și