Închide meniul
Foto

Fosta noră a milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani s-a pozat complet dezbrăcată după despărţirea de iubitul celebru!

Publicat: 1 octombrie 2024, 19:08

Reclamă
Fosta noră a milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani s-a pozat complet dezbrăcată după despărţirea de iubitul celebru!

Fosta noră a milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani s-a pozat complet dezbrăcată după despărţirea de iubitul celebru!

Cristina Ich şi Alex Piţurcă / colaj Instagram

Fosta noră a milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani, Cristina Ich, a publicat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii în care apare complet dezbrăcată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a întâmplat după ce Cristina Ich a confirmat despărţirea de Alex Piţurcă, fiul fostului selecţioner al României Victor Piţurcă. De altfel, atât Cristina Ich, cât şi Alex Piţurcă şi-ar fi făcut o altă relaţie de la despărţire.

Fosta noră a milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani s-a pozat complet dezbrăcată după despărţirea de iubitul celebru!

Dezbrăcată în diamante, o balanţă liniştită de simplitate şi strălucire”, a scris Cristina Ich pe contul ei de Instagram. (IMAGINILE PROVOCATOARE ÎN GALERIA FOTO)

Fosta iubită milionară a lui Gabi Torje, Ioana Grama, şi ea influencer, a dat like pe reţeaua de socializare pozelor provocatoare pe care le-a postat Cristina Ich.

Urmărită de aproape 930.000 de persoane pe Instagram, Cristina Ich este una dintre cele mai cunoscute influenceriţe din România. Fost model, ea are un băieţel cu Alex Piţurcă, pe Noah.

Reclamă
Reclamă

Chiar dacă Cristina Ich şi Alex Piţurcă s-au despărţit, ei păstrează o relaţie de prietenie. Fiul lui Victor Piţurcă i-a luat apărarea fostei sale iubite atunci când aceasta a fost acuzată că nu ar avea grijă cum trebuie de băieţelul lor. „Nimic mai neadevărat, orice se poate spune despre Cristina, dar (n.r: să susţii) că își neglijează copilul este o prea mare nedreptate”, a răbufnit Alex Piţurcă.

Victor Piţurcă a avut o relaţie extraconjugală timp de 16 ani cu Vica Blochina

Victor Piţurcă a avut timp de 16 ani o relaţie extraconjugală cu Vica Blochina. Piţurcă şi fosta dansatoare de la barul Melody au împreună un băiat, pe Edan, care locuieşte în prezent la tatăl lui.

Vica Blochina a fost supranumită „cea mai cunoscută amantă din România”. Relaţia ei cu Victor Piţurcă a ţinut capul de afiş al tabloidelor. Vica Blochina a mărturisit că nu mai păstrează în prezent niciun fel de legătură cu tatăl băiatului ei. Edan locuieşte în aceeaşi casă cu Victor Piţurcă şi cu soţia acestuia, Maria. Piţurcă are doi copii din căsătoria cu Maria Piţurcă, pe Alex Piţurcă şi pe Claudia.

Reclamă

Victor Piţurcă a făcut, nu cu mult timp în urmă, dezvăluiri rare despre soţia lui, Maria. Fostul selecţioner al României se consideră foarte norocos că a întâlnit-o pe Maria Piţurcă.

Victor Piţurcă a recunoscut că lipsea foarte des de acasă în perioada în care era fotbalist. A precizat că era mai mereu în cantonament. „Piţi” mărturisea că nici atunci când era liber de la echipa de club nu stătea prea mult pe acasă, fiind în acea perioadă pasionat de vânătoare.

În sensul ăsta (n.r.: al familiei) am fost foarte norocos. Așa le spun și copiilor mei, și lui Alexandru, care deja are probleme. Trebuie să știi ce alegi. Norocul, de obicei, și-l face omul. Așa s-a întâmplat la mine.

Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 ani am cunoscut-o, la Târgu Jiu. Ea era încă elevă la liceu. (…) A terminat liceul și a intrat la facultate în Craiova și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești”, a declarat Victor Pițurcă, în podcastul lui Nasrin Ameri.

Victor Piţurcă anticipa că fiul lui, Alex, se va împăca cu Cristina Ich fiindcă, susţinea el, cei doi se iubesc. Acest lucru s-a întâmplat, dar iată că Alex Piţurcă şi Cristina Ich s-au despărţit din nou.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Florinel Coman, titular

21:09

Gigi Becali, criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB: „Nu are expertiză”

20:45

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan, meciurile serii din Champions League (22:00)! Două partide se joacă ACUM

20:19

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

19:19

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și