Închide meniul

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, dezvăluire suprinzătoare. Ce gest va face fostul jucător al Stelei de Paște

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2021, 17:37

Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, dezvăluire suprinzătoare. Ce gest va face fostul jucător al Stelei de Paște

Cristina, fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă

Cele două fete, Amalia şi Natalia, au rămas alături de mama lor, dar Bănel rămâne un tată de nota 10, chiar dacă părinţii lor au divorţat. Fostul jucător al Stelei va petrece alături de fiicele sale Paştele. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu un an, cei doi au anunţat că divorţează, deşi păreau cuplul perfect. Vestea despărţirii a surprins extrem de multă lume. 

"Paștele o să îl petrecem în familie. Cel mai probabil o să vină și Bănel de Paște pentru copii, dar încă nu este bătut nimic în cuie”. Totodată, în urmă cu câteva săptămâni aceasta ne mai spunea și faptul că jucătorul se interesează de cele două copile ale sale: Fostul meu soț își sună copiii, se interesează de ei. Nu îi neglizează. Este normal, sunt copiii lui”, a spus fosta doamnă Nicoliţă pentru Playsport

Cristina a aflat la nuntă că Bănel era vedetă

Cristina a recunoscut că nu ştia cine e Bănel Nicoliţă în momentul în care l-a cunoscut. Și-a dat semana treptat, când relația a devenit serioasă și au făcut nuntă. 

Reclamă

"Ne-am cunoscut în Brăila. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur", spunea Cristina în urmă cu câţiva ani. 

De ce a divorţat Bănel Nicoliţă de Cristina

Momentul în care Bănel Nicoliţă a ales să investească banii şi tot timpul în echipa lui din Făurei a contat decisiv în despărţirea celor doi. El a devenit la Făurei antrenor, jucător, preşedinte şi finanţator. Astfel, el a cheltuit o mare parte din banii câştigaţi în carieră.

Bănel şi Cristina s-au căsătorit în 2014 în Brăila, locul natal al sportivului. Ei s-au cunoscut în 2008, pe când Cristina era studentă la Finanţe şi Bănci, iar Bănel era în plină ascensiune fotbalistică. Bănel a fost şi cel care a anunţat divorţul.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să vă spun că eu și Cristina nu mai suntem oficial soț și soție din februarie, acest an, dar nu mai formăm un cuplu de peste doi ani și jumătate, aproape trei", a declarat fostul component al generaţiei care a făcut istorie în Cupa UEFA.

Recomandări
  • Bănel Nicoliţă a divorţat de soţia sa
  • Anunţul surprinzător făcut de Cristina

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și