Închide meniul
Foto

Fosta soţie a lui Bogdan Lobonţ se luptă de doi ani să îşi evacueze silit, din casă, propria mamă. Decizia judecătorilor

Publicat: 15 iulie 2023, 17:06

Reclamă
Fosta soţie a lui Bogdan Lobonţ se luptă de doi ani să îşi evacueze silit, din casă, propria mamă. Decizia judecătorilor

Fosta soţie a lui Bogdan Lobonţ se luptă de doi ani să îşi evacueze silit propria mamă

Loredana Constantin are un copil cu Bogdan Lobonţ / Wowbiz.ro

Fosta soţie a lui Bogdan Lobonţ încearcă de o lungă perioadă de timp să îşi evacueze silit propria mamă, dar nu are câştig de cauză. Loredana Constantin s-a despărţit de fostul portar al naţionalei României în 2005, dar continuă să atragă atenţia asupra ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia care are un copil cu cel poreclit „Pisica”, a surprins pe toată lumea în momentul în care şi-a dat în judecată mama în vârstă de 80 de ani. A încercat să o dea afară din casa pe care o are la Moara Vlăsiei, lângă Bucureşti.

Fosta soţie a lui Bogdan Lobonţ se luptă de doi ani să îşi evacueze silit propria mamă

Loredana Constantin şi-a dorit „evacuarea pârâtei din imobilul, proprietatea mea exclusivă situată în sat Căciulați, Comuna Moara Vlasiei, județul Ilfov, pentru lipsă titlu”. Mai mult, şi-a dorit ca mama ei să plătească şi cheltuielile de judecată.

Potrivit cancan.ro, Judecătoria Buftea a dat sentinţa, după mai multe amânări. Fosta soacră a lui Bogdan Lobonţ va rămâne în casa în care locuieşte.

Respinge cererea de chemare în judecată ca inadmisibilă. Cu drept de apel în termen de 30 de zile, care se va depune la Judecătoria Buftea”, se arată în soluția dată de judecători.

Reclamă

Loredana Constantin are termen de 30 de zile să facă apel. Au apărut detalii şi despre motivul pentru care femeia caută să obţină o decizie drastică în instanţă. Imobilul l-ar fi achiziţionat în 2005, printr-un credit de nevoi personale şi un credit imobiliar, cu ipotecă.

Cu ce explicaţii a venit Loredana Constantin

Din ianuarie 2022, nu am mai avut posibilități financiare să mai pot achita acest credit și am început să acumulez restanțe și întârzieri la plata ratei obligatorii.

Am vorbit de foarte multe ori cu ea că o voi lua la mine acasă pentru a o îngriji și a locui cu mine, dar refuză să plece din această casă, deși cunoaște că nu are niciun titlu de proprietate. Nu înțelege că poate fi evacuată cu Poliția de către executorul judecătoresc sau de bancă în situația în care bunul va ajunge să fie executat silit din cauza neachitării creditului restant„, a spus fosta soţie a lui Bogdan Lobonţ pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Locuinţa, pe care Loredana a plătit 70.000 de euro, are 163 mp şi un tere de 750 mp. Loredana Constantin a fost chemată, în trecut, în instanţă de fostul portar al naţionalei României. Totul din cauza unei sume de 172.000 de euro, plătită de Bogdan Lobonţ sub formă de pensie alimentară şi care trebuia să ajungă într-un cont al fiului său. Au fost neînţelegeri şi magistraţii luaseră chiar decizia de a o executa silit pe mama copilului.

Bogdan Lobonţ a fost trei ani într-o relaţie cu Loredana Constantin. Cei doi au împreună un băiat, pe Cristian Andrei. După procesul custodiei, Lobonţ a fost obligat să plătească o pensie alimentară de 5.000 de euro. În cele din urmă, suma s-a redus la 1.800 de euro.

Bogdan Lobonţ e aproape de a semna cu CSA Steaua

George Ogăraru confirmă că Bogdan Lobonţ e aproape de a semna cu CSA Steaua. Oficialul clubului a spus că, în principiu, cele două părţi s-au înţeles.

„În principiu, s-a stabilit totul. Mâine mai avem o discuție, dar e o informație care sincer nu știu cum a ajuns în presă. Deocamdată nu pot să îți dau mai multe detalii. Prefer să nu vorbesc foarte multe până nu vom finaliza actele. Lobi e foarte pregătit și știe mult fotbal și să lucreze cu tinerii”, a spus George Ogăraru la fanatik.ro.

Fostul portar al echipei naţionale este liber de contract din vara anului 2022, atunci când înţelegerea sa cu FRF a expirat şi a plecat de pe banca reprezentativei U20.

Bogdan Lobonţ va reveni pe banca tehnică şi va prelua pentru a treia oară o echipă. Până acum, în cariera sa de antrenor, „pisica” a mai antrenat la U Cluj, în perioada decembrie 2018 – iunie 2019, a fost secund la echipa naţională timp de trei luni în 2019 şi a fost selecţionerul echipei de U20 a României.

În această vară, Bogdan Lobonţ a mai fost dorit şi de FC U Craiova 1948. Echipa lui Adrian Mititelu este condusă în acest moment de Dan Vasilică şi Florin Drăgan, după ce s-a despărţit de Joao Janeiro după doar câteva zile de la prezentarea antrenorului portughez.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și