Închide meniul

George Ogăraru confirmă că Bogdan Lobonţ e aproape de a semna cu CSA Steaua: „În principiu, s-a stabilit totul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2023, 18:15

Reclamă
George Ogăraru confirmă că Bogdan Lobonţ e aproape de a semna cu CSA Steaua: „În principiu, s-a stabilit totul!

George Ogăraru a confirmat faptul că Bogdan Lobonţ e aproape de CSA Steaua

George Ogăraru, în timpul unei gale / Hepta

George Ogăraru confirmă că Bogdan Lobonţ e aproape de a semna cu CSA Steaua. Oficialul clubului a spus că, în principiu, cele două părţi s-au înţeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Ogăraru a recunoscut că marţi va avea discuţia decisivă cu Bogdan Lobonţ, dar a precizat că, în principiu, totul e rezolvat. Fost jucător la Rapid şi Dinamo, Lobonţ va ajunge la CSA Steaua în calitate de antrenor la echipa de tineret.

George Ogăraru confirmă că Bogdan Lobonţ e aproape de a semna cu CSA Steaua

„În principiu, s-a stabilit totul. Mâine mai avem o discuție, dar e o informație care sincer nu știu cum a ajuns în presă. Deocamdată nu pot să îți dau mai multe detalii. Prefer să nu vorbesc foarte multe până nu vom finaliza actele. Lobi e foarte pregătit și știe mult fotbal și să lucreze cu tinerii”, a spus George Ogăraru la fanatik.ro.

Bogdan Lobonţ e aproape de CSA Steaua! Fostul portar urmează să semneze cu echipa din Ghencea

Bogdan Lobonţ e aproape de CSA Steaua! Fostul portar al echipei naţionale este liber de contract din vara anului 2022, atunci când înţelegerea sa cu FRF a expirat şi a plecat de pe banca reprezentativei U20.

La un an distanţă, Bogdan Lobonţ este foarte aproape de a îşi găsi un nou angajament. Potrivit gsp.ro, Lobonţ urmează să semneze cu CSA Steaua.

Reclamă

Fostul portar al echipei naţionale a României ar urma să pregătească echipa de tineret a echipei din Ghencea. El a fost dorit insistent de George Ogăraru, coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori al Stelei, iar sursa mai sus menţionată anunţă că Lobonţ a acceptat şi că va semna contractul în cursul zilei de marţi.

Bogdan Lobonţ va reveni pe banca tehnică şi va prelua pentru a treia oară o echipă. Până acum, în cariera sa de antrenor, „pisica” a mai antrenat la U Cluj, în perioada decembrie 2018 – iunie 2019, a fost secund la echipa naţională timp de trei luni în 2019 şi a fost selecţionerul echipei de U20 a României.

În această vară, Bogdan Lobonţ a mai fost dorit şi de FC U Craiova 1948. Echipa lui Adrian Mititelu este condusă în acest moment de Dan Vasilică şi Florin Drăgan, după ce s-a despărţit de Joao Janeiro după doar câteva zile de la prezentarea antrenorului portughez.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și