Închide meniul
Foto

Fosta soţie a lui Tibi Bălan, fără inhibiţii la 34 de ani: „Să profităm de cât a mai rămas!”

Publicat: 21 august 2024, 22:22

Reclamă
Fosta soţie a lui Tibi Bălan, fără inhibiţii la 34 de ani: „Să profităm de cât a mai rămas!”

Fosta soţie a lui Tibi Bălan, fără inhibiţii la 34 de ani

Andreea Bododel şi-a uluit fanii / Colaj Instagram

Fosta soţie a lui Tibi Bălan este fără niciun fel de inhibiţii la 34 de ani. Andreea Bododel a postat imagini virale, în costum de baie, pe reţelele sociale. Şi-a uluit fanii, care s-au grăbit să îi comenteze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poreclită „Ivana Knoll de România”, Andreea este născută în Medgidia şi a devenit cunoscută ca urmare a relaţiei pe care a avut-o cu fostul jucător de la Sportul Studenţesc, FCSB, Rapid şi Farul. Ea este cea mai înfocată fană a echipei lui Gică Hagi şi a fost nelipsită în meciurile de la Ovidiu.

Fosta soţie a lui Tibi Bălan, fără inhibiţii la 34 de ani

Andreea Bododel a fost căsătorită cu Tibi Bălan un singur an. Cei doi au un copil şi au ajuns la divorţ la începutul anului 2015. Despărţirea lor a fost cu „scandal”. Şi-au „aruncat” cuvinte dure.

Fostă animatoare, Andreea este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Ea tocmai le-a „aprins” imaginaţia celor 120.000 de urmăritori pe care îi are pe Instagram cu o serie de imagini făcute la Gura Portiţei.

Să profităm de cât a mai rămas din August…„, a fost mesajul postat de Andreea Bododel.

Reclamă
Reclamă

Eşti superbă!„, i-au transmis imediat fanii de pe reţelele sociale.

Robert Niţă, dat din nou în judecată de Andreea Bododel

Anul trecut, Robert Niţă a fost „târât” prin tribunale de Andreea Bododel. Fostul fotbalist a ironizat-o pe Andreea, iar aceasta l-a dat în judecată.

Niţă a câştigat în primă instanţă, dar scandalul a fost departe de a fi încheiat. Cunoscutul model a continuat să ceară daune morale de 10.000 de euro.

Reclamă

Am câștigat primul, a făcut recurs și a mai înaintat o acțiune separată pentru daune morale în valoare de 10.000 de euro că am jignit-o în emisiune. Dacă așa consideră domnișoara, e dreptul ei, ai văzut că toată lumea vorbește de drepturi. E democrație.

Vrea 10.000 de euro pentru că i-am stricat imaginea, s-a simțit lezată. Așa s-a simțit și a zis hai să îl dau pe ăsta în judecată. Deci e altă acținue, separată, nu are treabă. Prima acțiune 10.000 și 10.000 de euro. Încă nu s-a dat termenul, cred că mai așteaptă să strâng bani”, a declarat Robert Niță pentru fanatik.ro.

Scandalul a pornit după ce Andreea Bododel a fost în Giuleşti la o victorie incredibilă obţinută de Farul împotriva Rapidului, scor 7-2.

Atât am putut și noi în seara asta..7”,a scris Andreea Bododel pe reţelele de socializare. Cea supranumită „Ivana Knoll de România” a primit o replică usturătoare din partea lui Robert Niţă, fostul jucător al Rapidului. Acesta a avut un derapaj la adresa fostei soţii a lui Tiberiu Bălan, pe care a umilit-o.

A fost și în Giulești s-a pozat acolo. Mi-a zis cineva că nu era obișnuită cu Bucureștiul și în față la stadion acolo sărea peste șinele de tramvai să nu se curenteze (….) Dar e bine că reprezentante ale sexului frumos sunt pe stadioane și sunt cunoscătoare fine ale fenomenului fotbal”, a spus Robert Niță pentru sursa citată anterior.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și