Închide meniul
Foto

Fosta soţie a milionarului Dan Şucu a dezvăluit care este secretul frumuseţii ei. Camelia Şucu a obţinut o avere în urma divorţului

Publicat: 25 aprilie 2023, 18:43 / Actualizat: 30 aprilie 2023, 11:39

Reclamă
Fosta soţie a milionarului Dan Şucu a dezvăluit care este secretul frumuseţii ei. Camelia Şucu a obţinut o avere în urma divorţului

Fosta soţie a lui Dan Şucu a dezvăluit secretul din spatele formei de invidiat, de la 58 de ani

Dan Şucu s-a recăsătorit cu Diana Şucu după divorţul de Camelia Şucu / Colaj Instagram

Fosta soţie a milionarului Dan Şucu, Camelia Şucu, a dezvăluit care este secretul frumuseţii ei. Vedeta în vârstă de 58 de ani este una dintre cele mai bogate femei de afaceri din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camelia Şucu şi patronul Rapidului s-au cunoscut în facultate şi au fost căsătoriţi timp de 18 ani. Au împreună două fete cu el, pe Cristina şi pe Ioana. Au divorţat cu scandal, în 2004, iar în urma partajului Camelia a primit zeci de milioane de euro.

Fosta soţie a milionarului Dan Şucu, Camelia Şucu, a dezvăluit care este secretul frumuseţii ei

Camelia Şucu continuă să aibă un succes uriaş în afaceri şi după despărţirea de cel care are 50% din pachetul de acţiuni de la Rapid. Întrebată ce face pentru a se menţine în formă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), aceasta le-a transmis un mesaj fanilor ei.

(Reporter: Care este secretul siluetei dumneavoastră?) Secretul este echilibrul: între a mânca anumite lucruri și a nu le mânca, între leneveală și sport, între gândurile senine și gândurile negre. Alternanța sănătoasă, pe scurt. Nu țin diete drastice, deși am avut perioade mai grele, care au necesitat să mă supraveghez mai serios, dar mănânc cu măsură și nu foarte mult, ca să fiu sinceră. Îmi place să alerg, dar nu neapărat să petrec multe ore la sala„, a declarat Camelia Şucu pentru unica.ro.

Fosta soţie a lui Dan Şucu a rămas marcată după divorţ. Recunoaşte, cu fiecare ocazie, că a fost cel mai greu moment peste care a trebuit să treacă în viaţa ei.

Reclamă

Cu siguranță divorțul a fost un moment greu de gestionat și sunt convinsă că toți cei care au trecut prin asta știu ce vorbesc, nu intru în detalii. Dar au mai urmat momente greu de dus emoțional. Am învățat ceva din majoritatea, din unele n-am învățat nimic, ci am rămas doar cu un gust amar. Sunt convinsă însă că ce nu te doboară te întărește, asta e chiar rostul provocărilor în viața noastră, deci aș putea spune că sunt de multe ori mai ’tare’ decât eram în tinerețe„, a recunoscut fosta soţie a patronului de la Rapid.

Suma fabuloasă plătită fostei soţii, la divorţ, de Dan Şucu. Dezvăluirile făcute de Diana Şucu

Dan Şucu s-a recăsătorit în 2017 şi are doi băieţi din cel de-al doilea mariaj. Acuzată ani la rând că i-ar fi distrus căsnicia Cameliei Şucu, Daiana Şucu a răbufnit şi a ţinut să înlăture toate speculaţiile.

Este o minciună!!! Dan a luat decizia de a pune punct acelei căsnicii, în 2003, în decembrie, după ce i s-a întâmplat ceva îngrozitor, undeva în Austria. Pe 2 ianuarie s-a reîntors în România, și-a făcut bagajele și s-a mutat din casa închiriată, unde stăteau ei în acea perioadă, la Snagov. Apoi, a cunoscut pe cineva alături de care a stat un an și jumătate, o doamnă foarte serioasă. Omul a avut viața trăită în această perioadă, cu vacanțe, sărbători, etc. De asemenea, fetele lui Dan au acceptat-o pe doamna respectivă, bănuiesc fără nicio rezervă, din moment ce își petreceau vacanțele împreună.

Reclamă 4 / 0/3

Eu l-am cunoscut pe Dan în 2005, la sfârșitul lunii aprilie, undeva după ziua lui de naștere. Și, mă rog, am început o relație, ca să spun așa. Câteva luni mai târziu, mai exact pe 4 august 2005, m-a cerut de soție. Și știu că în noiembrie am rămas însărcinată… Am fost extrem de fericiți amândoi și asta pentru că ne doream nespus de mult copii.

În 2006, fiind gravidă în cinci luni, m-am trezit într-un război. M-am culcat fericită, liniștită, iar dimineața m-am trezit într-un scandal. Evident că am fost surprinsă, șocată, în primă fază. Am fost acuzată că l-am despărțit de familia lui, că din cauza mea… La un moment dat, familia veche s-a trezit, după doi ani, că suferă, că soțul i-a dispărut! Și acest lucru se întâmpla în 2006, la o distanță de doi ani, repet. Și n-am înțeles de ce suferința a apărut așa târziu???„, a declarat Diana Şucu pentru cancan.ro.

Iniţial s-a vorbit despre o sumă de 40 de milioane de euro plătită, la divorţ, de Dan Şucu. Camelia Şucu ar fi primit acei bani pentru a renunţa la acţiunile pe care le avea în firmele fostului soţ. Diana Şucu anunţă că suma a fost chiar şi mai mare! A fost unul dintre cele mai scumpe divorţuri din România.

În urma partajului, soțul meu a fost extrem de generos și-a plătit datoriile până la ultimul cent, cred că în jur de 50 de milioane de euro, îmi aduc aminte că s-a împărțit până și motorul bărcii! În 18 ani de când sunt cu Dan, niciodată, dar niciodată, n-am spus absolut nimic despre acest subiect. Sigur că m-a deranjat! Este o minciună! Acum doresc să fac lumină asupra acestui subiect

Mă repet, a fost un război inventat. Asta este povestea mea și a soțului meu așa cum am trăit-o noi. Și încă ceva: soțul meu a spus că acea căsătorie a fost greșeala vieții lui. Dar așa se întâmplă atunci când nu-ți asculți părinții! Și cu asta am spus totul„, a mai spus actuala soţie a lui Dan Şucu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și