Închide meniul

FOTO | Mirel Rădoi nu se poate abţine! S-a afișat cu un bolid de 300.000 de euro

Silviu Corneanu Publicat: 26 iulie 2020, 20:44 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
FOTO | Mirel Rădoi nu se poate abţine! S-a afișat cu un bolid de 300.000 de euro

AntenaSport

Mirel Rădoi, la volanul noii sale maşini

Rădoi a făcut senzaţie şi a întors toate privirile cu o nouă super maşină. Selecţionerul a apărut la partida dintre Voluntari şi Sepsi, scor 2-0, la volanul unui Rolls-Royce Cullinan, un SUV lansat în 2018, al cărui preţ de achiziţie este de peste 300.000 de euro. Modelul condus de Mirel Rădoi are un motor V12 de 6,75 litri și oferă 571 CP și 850 Nm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul a cheltuit o avere pe maşini

15 milioane de euro a câştigat Mirel Rădoi în cariera sa de jucător. Selecţionerul a recunoscut că a cheltuit aproximativ 6 milioane de euro pe maşini şi ceasuri.

"Eu am câştigat 15 milioane în toata cariera, din care vreo 6 s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo 2 pe ceasuri", a declarat Mirel Rădoi într-un interviu exclusiv pentru AntenaSport, acum câteva săptămâni.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost susprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și