Închide meniul
Foto

Fraţii Tate vor condiţii de lux în închisoare. Cele două solicitări uluitoare pe care le-au făcut. Răspunsul primit

De Antena Sport
Publicat: 7 martie 2023, 16:39

Fraţii Tate vor condiţii de lux în închisoare. Foştii luptători Andrew Tate şi Tristan Tate au ajuns după gratii pe 30 decembrie, într-un dosar în care sunt acuzaţi de trafic de persoane şi viol. Britanicii au cerut să fie judecaţi în libertate, dar nu au avut câştig de cauză.

Reclamă
Fraţii Tate vor condiţii de lux în închisoare

Fraţii Tate vor condiţii de lux în închisoare

Solicitări uluitoare făcute de Andrew Tate şi Tristan Tate / Colaj Hepta

Milionarii s-au tot plâns, pe reţelele sociale, de ceea ce au găsit în penitenciar. Acuză că nu au suficientă lumină şi că, în celulă, ar fi plin de gândaci. Tristan Tate ar avea cel mai mult de suferit. Fostul luptător de kick-boxing ar fi slăbit 10 kilograme şi a ajuns chiar şi sub îngrijirea medicilor.

Reclamă

Fraţii Tate vor condiţii de lux în închisoare

Jurnaliştii de la gândul.ro au dezvăluit şi două solicitări uluitoare pe care le-au făcut Andrew şi Tristan conducerii Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Capitalei. Pentru a trece mai uşor peste momentele dificile din viaţa lor, şi-au dorit să primească o consolă de jocuri la „Beciul Domnesc”, acolo unde sunt încarceraţi.

Reclamă

Atunci când Andrew Tate ar fi întrebat unde este consola lui, i s-ar fi comunicat faptul că, în arest, ‘deținuții nu se joacă, se roagă’„, anunţă sursa citată.

Mai mult decât atât, fraţii Tate au cerut să li se aducă un hairstylist. Au motivat că nu pot folosi obiectele de igienă personală permise în arest. Ambele solicătări făcute de Andrew şi Tristan au fost refuzate!

Cei doi fraţi sunt acuzaţi că „ar fi constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil”.

Anamaria Prodan a sărit în ajutorul fraţilor Tate

Anamaria Prodan nu îşi explică de ce luptătorii nu au fost trimişi în arest la domiciliu şi pune la îndoială probele anchetatorilor.

Să nu facem circ mediatic aiurea căci dacă nu se va dovedi vinovăția lor, oare ce se va întâmpla? Circul ăsta mediatic e toxic pentru o societate! În România, întâi ești arestat, după care se caută dovezile. Eu, ca cetățean al României, sunt siderată și oripilată că trăim aceste momente.

Oare nu se pot judeca în arest la domiciliu? Oare sunt criminali atât de periculoși? Întreb doar! Există dovezi clare cu privire la acest caz? Înțeleg că fetele din acest dosar sunt pe arest domiciliar.

Oare de ce trebuie să facem un circ mediatic din orice? Nu cred că fac cinste țării! Am înțeles că s-au predat singuri acești doi frați.

Puteau să fugă, cred eu… De ce să arestăm, repet, înainte să avem toate probele incriminatorii? Asta mi se pare incredibil. Se scapă informații în presă… multe. De ce? Unde în lume există așa ceva?

Dacă sunt vinovați, cu siguranță se vor strânge probe și își vor face pedeapsa. Unde este prezumția de nevinovăție? De ce nu se aplică în România? Oare facem aceste circuri mediatice pentru a distrage atenția de la lucrurile care sunt importante cu adevărat? Oare cât plătește statul român despăgubiri în situația de nevinovăție?”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Chiar dacă este după gratii, Andrew Tate a avut imediat o reacţie pe reţelele sociale. Acesta a ţinut să îi mulţumească agentului de jucători.

„Mulțumesc, Anamaria Prodan, pentru că susții dreptatea„, a fost reacţia apărută pe contul oficial de Twitter al luptătorului.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea