Închide meniul
Foto

Frumoasa Laurette și-a părăsit iubitul chiar înainte de nuntă! Ce s-a întâmplat între mulatră și bărbatul care a fost în centrul unui scandal uriaș

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2022, 11:33

Frumoasa Laurette și-a părăsit iubitul chiar înainte de nuntă! Ce s-a întâmplat între mulatră și bărbatul care a fost în centrul unui scandal uriaș

"Ai avut o relație cu Ion Ţiriac?" Răspuns incredibil al vedetei care s-a iubit cu noul partener al Anamariei Prodan

Laurette are 38 de ani și a vorbit despre relația cu Ion Țiriac / Instagram

Ultima perioadă petrecută împreună de cei doi a fost o vacanță în Statele Unite, acolo unde au fost însoțiți și de fiica lui Laurette. Astfel, Ziua Îndrăgostiților îi prinde deja separați pe cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform ciao.ro, relația la distanță a fost cauza despărțirii dintre cei doi. Asta la doar câteva luni de când Laurette, buna prietenă a lui Ion Țiriac, povestea cât de îndrăgostită era de jucătorul implicat într-un scandal uriaș pe vremea când evolua la Dinamo.

Laurette Atindehou s-a despărțit de Magaye Gueye, înainte de nuntă

”Este foarte mândru de mine și mă susține. Nu are de ce să fie gelos. Iar dacă nu e gelos înseamnă că nu mă iubește. Eu sunt mai geloasă decât el. Ne susținem cu absolut orice, ne iubim mult și chiar dacă am trecut prin anumite neplăceri în relație, dragostea noastră a crescut și a fost tot mai puternică.

Este cel mai frumos, bun și talentat bărbat. Este fotbalistul și jucătorul meu preferat. Nu trebuie să-i fac o declarație de dragoste, el știe că îl iubesc și el mă iubește pe mine. Sunt foarte fericită alături de el în acest moment și cred că nimic nu este întâmplător”, spunea Laurette, pentru sursa citată.

Magaye Gueye, scandal uriaș cu cocaină, la Dinamo

La începutul lui 2021, Magaye Gueye s-a filmat alături de două femei, în jacuzzi. El înjură clubul pentru că nu e plătit. Una dintre ele era chiar Laurette, cu care senegalezul avea deja o relaţie.

Reclamă

„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în …. de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro…Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag ….! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, era mesajul transmis de senegalez.

Gueye avea o relaţie cu Laurette Atindehou de la finalul anului 2020. Cei doi s-au cunoscut după ce au fost schimb de like-uri pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și