Închide meniul

"Gambitul lui Marica!" Ciprian i-a învăţat table pe nemţi. Dezvăluiri din vestiarul lui Stuttgart. "Veneau cu 3 ore înainte de antrenament"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2021, 8:50 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"Gambitul lui Marica!" Ciprian i-a învăţat table pe nemţi. Dezvăluiri din vestiarul lui Stuttgart. "Veneau cu 3 ore înainte de antrenament"

Facebook Ciprian Marica

Ciprian Marica i-a învăţat table pe nemţi

"Am reușit să aduc tablele în vestiarul lui Stuttgart. Am adus la început o cutie, s-a ajuns la un moment dat la 5 cutii de table. Se juca înainte de antrenament într-o veselie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul ne chema cu o oră înainte de a începe ședința de pregătire, dar veneam și cu 3 ore înainte doar ca să jucăm table, era toată lumea înnebunită", a declarat Marica pentru Digi Sport.

Ciprian Marica, detalii despre medicul neconvențional Marijana Kovacevic

Marica a povestit recent şi despre modul în care "operează" medicul neconvențional Marijana Kovacevic. La sârboaică a apelat chiar şi Cristiano Ronaldo. Marijana e cunoscută pentru folosirea unui tratament miraculos, cu placentă umană, cu care vindecă pacienţii în timp record. 

”Am încercat tot felul de soluții de recuperare. Am fost de trei ori la ea, dar mi-a reușit o singură dată. Poate prima dată eram mai tânăr și am crezut mai mult în chestia asta. Aveam 21 de ani. Stăteam la hotel, la ea mergeam doar la cabinet.

Era ceva pe bază de electroșocuri. N-o prindeai mereu, era chemată pe la echipe. Nu știu dacă pot s-o recomand, dar merită încercat.

Reclamă

Dacă ai o ruptură și medicul ți-a zis că stai 4-6 săptămâni, la ea în 4-6 ore ești gata! Ea calcula săptămâna cu ora”, a povestit Marica, la emisiunea Prietenii lui Ovidiu.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și