Închide meniul
Foto

George Simion a recunoscut câţi bani i-au rămas după nunta cu Ilinca Munteanu. Ce a decis să facă cu ei: „Mă bucură!”

Publicat: 18 martie 2023, 17:20. Actualizat: 30 martie 2023, 15:33

George Simion a recunoscut câţi bani i-au rămas după nunta cu Ilinca Munteanu. Liderul AUR a oferit detalii într-un interviu oferit chiar pe stadionul Dinamo.

Reclamă
George Simion a recunoscut câţi bani i-au rămas după nunta cu Ilinca Munteanu

George Simion a recunoscut câţi bani i-au rămas după nunta cu Ilinca Munteanu

George Simion şi soţia lui,Ilinca Munteanu / Facebook George Simion

George Simion este un fan înfocat al echipei naţionale de fotbal. A dezvăluit că nu a ratat niciun meci al tricolorilor, pe teren propriu, în ultimii 15 ani. A fost prezent, în tribună, şi la meciurile Stelei, dar a decis să nu se mai ducă.

Reclamă

George Simion a recunoscut câţi bani i-au rămas după nunta cu Ilinca Munteanu

Simion a fost unul dintre fondatorii a două grupuri de ultras, „Honor et Patria” şi „Uniţi sub Tricolor”, cele două formaţiuni care sunt alături de naţionala României.

Reclamă

Când eram mic am mers la meciuri la Steaua, după am fost dezamăgit, nu am mai mers. Am prieteni şi de la Craiova, şi de la Farul. S-a dezbinat totul. Uite, ai două echipe din zona Ghencea, ai două echipe de la Craiova, îşi dă frate cu frate în cap. Dezbinarea asta şi toată corupţia, toate aranjamentele care au fost în mediul fotbalului românesc m-au făcut să mă scârbesc şi am mers doar la meciurile României.

(De ce mulţi te-au considerat ultras?) Mi-a plăcut fenomenul suporterilor organizaţi şi sunt fascinat de ce se întâmplă în ţări cum e Italia, Polonia de care sunt foarte mult legat, dar nu am fost şeful unei galerii. Aş fi fost bucuros să fiu pentru că presupune multă organizare„, a declarat George Simion la Fiţă cu Adiţă.

În vara anului trecut, George Simion a avut o nuntă cu mii de invitaţi în comunca Măciuca. A avut 42 de perechi de naşi şi a primit un cadou inedit chiar şi de la Gigi Becali. Simion a recunoscut cu câţi bani a rămas şi ce îşi doreşte să facă cu ei.

(E adevărat că ai donat o mare parte din banii adunaţi la nuntă, din dar?) Cât s-a strâns… cât ne-a mai rămas, în sensul ăsta, 15.000 de euro. Facem un proiect de spital mobil. Nu ne-au lăsat cu banii din subvenţia pentru partide să construim un spital, că e mare nevoie de spitale noi.

Mă bucură că la Baia Mare se fabrică camioanele care o să constituie baza acestei caravane„, a declarat George Simion.

Gigi Becali a dezvăluit suma uriaşă pe care a dat-o la nunta lui George Simion

Chiar Gigi Becali l-a ajutat pe George Simion la nuntă. I-a trimis, sub formă de cadou, două tone de brânză de oaie şi le-a recomandat de unde să îşi procure berbecuţii care au fost pregătiţi la proţap pentru invitaţi.

Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț, păi ăștia sunt invidioși pe dragoste.

Vorbeam cu cineva că o să fie președinte și ce am eu de președinte? N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu mă duc la nuntă și tot am dat.

A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis, nu mai merg la nuntă. Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mai mă interesează”, a spus Gigi Becali la realitatea.net.

Omul de afaceri a reacţionat după ce George Simion şi Ilinca Munteanu au devenit soţ şi soţie. Acesta le-a urat să aibă cât mai mulţi copii. Trei fete are Becali.

Ilincăi îi urez să fie binecuvântată ca Sara, să se înmulţească ca Raşela şi să aibă binecuvântarea Domnului ca Rebeca, trei femei biblice. Lui George îi urez să facă copii mulţi şi să aibă succes în politică.

Dar dacă vreodată pe Simion îl va îmbăta puterea, sa nu imi reproşaţi mie. Eu spun de George Simion ăsta de acum, peste 5-7-10 ani să nu-mi scoateţi mie ochii dacă pe el o să-l îmbete puterea„, a mai spus atunci Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea